Results 1 to 2 of 2

Thread: Zibo 737

  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    san jose, ca 95148
    Posts
    129

    Default Zibo 737

    An effort to solve couple issues with Zibo 737 FMC, I did new install of Zibo 737 plus reinstall of x plane 11, now I have more issues, 2 pages do not operate correctly, and any runway entry results in not in database. Old install, gauge lights were on in autopilot, engines running on runway. New install gauge lights must be turned on manually. Is this due to my install procedure or is this something else? I am pretty sure all installs were made the same way. What are the solutions?

  2. #2

    Default

    Hi,

    Not sure if you worked this out or not. but Zibo has the ability of utilizing two different FMCs. More than likely, Zibo picked the wrong one or it got changed for some reason.

    Go into Zibo's EFB and change the FMC that is being used.

    Hope this helps

Similar Threads

  1. Why is flying the Zibo 737 so hard?!
    By rickkanjurmarg in forum X-Plane
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2019, 11:29 AM
  2. X-Plane 11 737 ZIBO Link
    By WWA3209 in forum X-Plane
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2019, 10:41 AM
  3. 737-800x zibo mod
    By ghembree in forum X-Plane
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-2019, 05:00 AM
  4. Lulea to Stockholm zibo 737
    By ionfresko in forum X-Plane Screen Shots And Videos
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2018, 01:29 PM
  5. What does the "N1" button do on the A/P (Zibo Mod 737)
    By No_Inflight_Meal? in forum X-Plane
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2018, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •