Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Properties that define how long an AI plane moves on runway before takeoff roll

  1. #11
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Boca Raton, Florida, USA.
    Posts
    149

    Default

    ColR1948

    YUP !!

    I use the ORIGINAL planes and modify

    1. the aircraft.CFG file n I use a program to CORRECT all of the dimensions of the plane
    ALL the REAL Values like MAX Weight are applied as well.
    The planes fly in AI with full fuel

    2. the name.air file I modify the air file to achieve the MAX Speed within 1 kt

    3. The ORIGINAL TEXTURES are applied / used.

    Sorry I do not know how to attach "name.jpg" pictures in here.

    I use 4 airports, VERY adjacent to each other, KPBI, KLNA, KLNW, KBCT, F45 and 3 within 60 NM, KFLL, KMIA, KPMP as well.

    KLNW is MY Seaport located right together with KLNA.

    220 planes, NOT so called planes specially built for AI, are active at AI start up.

    Too bad that I'm not smart enough to attach a picture of the AI Explorer and the DIFFERENT type of airplanes.

    Sincerely

    G. Kirschstein

  2. #12
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Boca Raton, Florida, USA.
    Posts
    149

    Default

    @ColR1948

    Hi,

    "Well he says (ALL fly in all FS environments with the same cfg and air file set files.)

    So why not just post the cfg and upload the air file then it would save us all sending files back and forth."


    "this comment of yours shows your typical BRITISH attitude.
    and Incompetence !!

    I stated that I MODIFY EVERY CFG and AIR file to the CORRECT airplane specification !!

    This means I BRAKE the CFG & Air files, IF the plane is a DIFFERENT model of the type to adhere to THAT special planes configuration.

    It seems to me that you are not very proficient to understand how FS9 works and how the CFG and AIR files should be built.

    OMG your comment, Sir shows a lot of INCOMPETENCE but a lot of it.


    Sincerely

    G. Kirschstein

    OVER and out for you Sir Colonel on this subject matter, knowledge is power, incompetence is ignorance and arrogance.

    Sincerely

  3. #13
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Manchester UK
    Posts
    2,914

    Default

    Thanks for the kind words.

  4. #14
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Near EGCW
    Posts
    123

    Default

    Quote Originally Posted by GKKnupper View Post
    @qballbandit
    all of my planes, way over 1000 planes, amphibium , sea, jet fighter, wwi, wwii etc they ALL fly in all FS environments with the same
    cfg and air file set files.
    I'm quite enjoying this potential war but there's no need for the xenophobia.

    It seems to me there's a language barrier here as this, to someone whose first language is English, does quite clearly say they all fly with the same config & air file...

    The OP also stated that he doesn't understand most of your explanation. If you show a little more tolerance then perhaps everyone can benefit from your knowledge.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. At the ramp/runway before takeoff
    By gitdan in forum FSX
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2008, 01:01 PM
  2. "AI" Can some define what AI is?
    By explorer in forum FS2004
    Replies: 5
    Last Post: 06-17-2007, 11:43 AM
  3. Roll up Roll up
    By daztheman in forum PC Hardware, Video And Audio Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2004, 05:15 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-28-2002, 01:57 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-28-2002, 02:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •