Results 1 to 7 of 7

Thread: FSW - 64 Bit?

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Location
    Swindon UK
    Posts
    530

    Default FSW - 64 Bit?

    I've been toying with the idea of reinstalling FSW as a stop gap until FS2020 arrives. Having just upgraded my PC to 24Gb of RAM and a GTX 1650, can anyone recall if DTG doctored the code sufficiently in FSW to take advantage of extra RAM memory, etc. As we know, FSX - even the Steam edition - was crippled by the inability to use more than 4Gb of system RAM.
    Vern.

  2. #2

    Default

    Flightsim World is 64bit

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Location
    Swindon UK
    Posts
    530

    Default

    Thanks Paul, I'll give it a whirl.
    Vern.

  4. #4
    Join Date
    Mar 1997
    Location
    Switzerland
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by paulkemp View Post
    Flightsim World is 64bit
    And what about Flight School?

    Bernard

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Location
    Swindon UK
    Posts
    530

    Default

    Not sure.

    Anyway it runs quite well, albeit at 3840 x 2160 it kind of still suffers from the same UI issues that FSX and FS9 do in UHD/4K - some of the on screen detail is just too small to make out. I will have to experiment with a slightly lower resolution - obviously something DTG never got round to sorting.

    Good for pottering around as a scenery viewer in GA, particularly over the more detailed areas.
    Vern.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Chile
    Posts
    10

    Default

    like to buy you flightsim world if it's for windows and you'care to sell

  7. #7
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Chile
    Posts
    10

    Default

    I would like to buy you flightsim world if it's for windows and you'care to sell

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 12-05-2011, 08:13 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-05-2008, 12:17 PM
  3. Upgrading from Vista 32 bit to Vista 64 bit?
    By dbaliko in forum PC Software Tech
    Replies: 7
    Last Post: 01-18-2008, 01:10 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-07-2007, 01:41 AM
  5. AMD Athlon 64 3400+, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor
    By baddadnv in forum PC Hardware, Video And Audio Help
    Replies: 17
    Last Post: 09-30-2004, 06:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •