Results 1 to 2 of 2

Thread: Random Simulation Pause Problem

  1. #1
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Lyons, Colorado
    Posts
    22

    Default Random Simulation Pause Problem

    My P3dv3.1 has just started pausing on it's own a few times soon after loading a scenario. What could be causing this?
    Too much of a good thing can be wonderful. - Mae West

  2. #2
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Lyons, Colorado
    Posts
    22

    Default

    I think I solved this by unchecking the "pause on task" box. This box was checked for the last three years. I have to wonder why it started acting up now. I've never found an explanation for why this box exists.
    Too much of a good thing can be wonderful. - Mae West

Similar Threads

  1. FS2004 Pause problem
    By chacob in forum FS2004
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2004, 12:01 AM
  2. pause simulation
    By krosen in forum FS2004
    Replies: 6
    Last Post: 01-20-2004, 09:21 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 11-10-2002, 11:31 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-14-2002, 12:20 AM
  5. Pause to Remember
    By IrwinFletcher in forum The Outer Marker
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2002, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •