Results 1 to 1 of 1

Thread: Editing .MDL Files...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default Editing .MDL Files...

    For all practical purposes, it is NOT possible to open, edit or otherwise modify compiled model (.mdl) files...

    ...so PLEASE DO NOT ASK!!!
    Last edited by n4gix; 05-03-2009 at 11:54 AM.
    Bill Leaming
    Gauge Programming - 3d Modeling Military Visualizations
    Flightsim.com Panels & Gauges Forum Moderator
    Flightsim Rig: Intel Core i7-2600K - 8GB DDR3 1333 - EVGA GTX770 4GB - Win7 64bit Home Premium
    Development Rig1: Intel Core i7-3770k - 16GB DDR3 - Dual Radeon HD7770 SLI 1GB - Win7 64bit Professional
    Development Rig2: Intel Core i7-860 - 8GB DDR3 Corsair - GeForce GTS240 1GB - Win7 64bit Home Premium
    NOTE: Unless explicitly stated in the post, everything written by my hand is MY opinion. I do NOT speak for any company, real or imagined...

Similar Threads

  1. Converting .MDL files to .3ds files
    By emdsd40 in forum FS2000
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2002, 12:47 AM
  2. Editing MDL files...
    By benjay in forum FS2002
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2002, 01:54 PM
  3. Editing MDL files
    By Nite92 in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2002, 03:14 PM
  4. Editing .mdl files?
    By ddomini1 in forum FS2002
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2002, 05:30 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-10-2001, 06:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •