Results 1 to 2 of 2

Thread: Can I use FScene v1 and MegaScenery SoCal togetherCan I use FScene v1 and MegaScenery SoCal together?

  1. #1

    Default Can I use FScene v1 and MegaScenery SoCal togetherCan I use FScene v1 and MegaScenery SoCal together?

    Can I use FScene v1 and MegaScenery SoCal together?

    I have MegaScenery SoCal installed on my FS2004. I found FScene on sale and was hoping it would work for the rest of North America. I feel a bit confined to flying just around So Cal.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Denver, Colorado
    Posts
    1,585

    Default RE: Can I use FScene v1 and MegaScenery SoCal togetherCan I use FScene v1 and MegaScenery SoCal together?

    It should be fine as long as your Megascenery layers are above the FScene layers in your scenery library...

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-13-2014, 12:51 PM
  2. **A bit of fun in SoCal (MegaScenery and CitationX)**
    By JetBlast in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 6
    Last Post: 03-18-2005, 08:44 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-23-2003, 12:55 PM
  4. Dissapointed with Megascenery 2004: SoCal
    By Hawkeyeted in forum FS2004
    Replies: 17
    Last Post: 09-09-2003, 07:31 PM
  5. MegaScenery SoCal first thoughts...
    By rsm in forum FS2004
    Replies: 8
    Last Post: 08-20-2003, 06:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •