Results 1 to 2 of 2

Thread: Missing Terminal Buildings

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Apple Valley, Minnesota, U.S.A.
    Posts
    181

    Default Missing Terminal Buildings

    At Brussels (BRU) airport in my FS, the two terminal buildings are not there! What could have caused them to disappear? Also, is there a way I can get them back WITHOUT having to reinstall the entire game, all my aircraft, my PAI, etc.?! I don't enjoy flying into BRU now with the buildings missing. All help is appreciated! Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kansas City
    Posts
    388

    Default RE: Missing Terminal Buildings

    Descreasing your scenery settings will take some buildings away. I know that using the default scenery settings less then HIGH at KMCI will remove Terminal A.

    Karl,

    AMD 3400+ (w/ ASUS K8N-E MB),1024 MB RAM, Radeon 9600SE

Similar Threads

  1. Missing Terminal Buildings
    By mjmiller in forum FSX
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2011, 01:19 PM
  2. terminal buildings not showing up
    By bondd in forum Newcomer Services
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2011, 11:40 AM
  3. terminal buildings floating
    By Zachiii in forum FSX
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2011, 03:17 PM
  4. Oversized terminal buildings at VOMM
    By fahmey in forum FS2004
    Replies: 9
    Last Post: 09-21-2010, 04:45 AM
  5. Rwy 12 - Default Terminal Buildings & Hangars
    By fahmey in forum Scenery Design
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2007, 12:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •