Results 1 to 4 of 4

Thread: blank instrument panels

  1. #1

    Default blank instrument panels

    Instruments not showing .....
    Yesterday for some reason every aircraft i loaded did not show any instruments on panel, also the VFR map does not show any info or move, any help ? Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,374

    Default

    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

  3. #3

  4. #4

    Default Blank Panels

    Try ctrl+e to start engines maybe your plane are starting cold. Without the engines running there is no power to the panels.

Similar Threads

  1. Blankity blank blank!!! Joystick puzzle!!
    By mikemirage in forum FS2004
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2014, 08:36 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-25-2012, 07:37 PM
  3. Help! Instrument Panel Blank
    By efranzen in forum FS2004
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2003, 11:20 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-25-2003, 07:22 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-29-2002, 09:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •