Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Radar Contact

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cwmbran, Torfaen, UK
    Posts
    818

    Default Radar Contact

    Whilst trying to resolve my ATC issues I thought I'd try Radar Contact. However, when I send an email to register and obtain a key I Get a failed to send response.

    Can anyone help?

    Allan

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Halifax, West Yorkshire, UK
    Posts
    3,006

    Default

    Radar Contact is now freeware, see the Radar Contact forum over at Avsim for download links.
    If you're having problems with your default ATC, you'll probably have the same problems with Radar Contact which uses all the same default Comms frequencies.
    It seems that your default Comms frequencies have become corrupted somehow. I would recommend uninstalling Acceleration and/or any Service Packs, reboot your PC and then re-install them.
    Last edited by tiger1962; 03-09-2021 at 08:10 AM.
    Tim Wright "The older I get, the better I was..."
    Xbox Series X and a big smile! Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7, Intel i5-7600k 3.80GHz, NZXT X62 Kraken, 32Gb Corsair DDR4 3000, 2x 2TB Samsung Hybrid SSD's, LG DVDRW, NVidia GTX1050Ti 4Gb, CH Yoke & Pedals, Dell P2815Q 28" 4k, Win 10 Pro x64

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,423

    Default

    Last edited by mrzippy; 03-09-2021 at 08:10 AM.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cwmbran, Torfaen, UK
    Posts
    818

    Default

    Mr Zippy. I have that link but when I try to use it all I get is and Encrypt 4 box, requiring an encryption code.


    Allan

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cwmbran, Torfaen, UK
    Posts
    818

    Default

    Tiger, are there any problems with uninstalling Acceleration and SP's? I read that this will uninstall everything that's been installed since Acceleration was installed. Is this true? And, in reality, what will I lose?

    Allan

  6. Default

    Quote Originally Posted by ac103010 View Post
    Mr Zippy. I have that link but when I try to use it all I get is and Encrypt 4 box, requiring an encryption code.


    Allan
    Might be worth a second try. I have followed that link and there is a button to Download the file "rcv4encrypt.zip".

    John

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Halifax, West Yorkshire, UK
    Posts
    3,006

    Default

    Quote Originally Posted by ac103010 View Post
    Tiger, are there any problems with uninstalling Acceleration and SP's? I read that this will uninstall everything that's been installed since Acceleration was installed. Is this true? And, in reality, what will I lose?

    Allan
    Nothing will be uninstalled except Acceleration and SP1. Of course any add-ons which depended on those will no longer work until you re-install SP1 and Acceleration. Some add-ons may need to be Repaired if that option is available in the Windows Add/Remove Programs screen, if not then they'll need to be re-installed.
    Tim Wright "The older I get, the better I was..."
    Xbox Series X and a big smile! Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7, Intel i5-7600k 3.80GHz, NZXT X62 Kraken, 32Gb Corsair DDR4 3000, 2x 2TB Samsung Hybrid SSD's, LG DVDRW, NVidia GTX1050Ti 4Gb, CH Yoke & Pedals, Dell P2815Q 28" 4k, Win 10 Pro x64

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cwmbran, Torfaen, UK
    Posts
    818

    Default

    John, I get that but when I initiate that zipped file I get that encryption box, and nothing else.

    Allan

  9. #9
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cwmbran, Torfaen, UK
    Posts
    818

    Default

    Thanks for thet, Tiger.

    Allan

  10. Default

    Quote Originally Posted by ac103010 View Post
    John, I get that but when I initiate that zipped file I get that encryption box, and nothing else.

    Allan
    Ah, understood. That doesn't seem to be the right file, as a test I have just downloaded it and it is far too small.. There is a link from the following page to a rather larger one which hopefully is correct - I haven't tried it myself:
    flightsim.com/vbfs/content.php?18965-Radar-Contact-Now-Freeware

    John

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 04-05-2013, 08:05 AM
  2. Why no Radar Contact 4 announcement?
    By jcmissionary in forum The Outer Marker
    Replies: 7
    Last Post: 12-11-2005, 05:12 PM
  3. Radar Contact
    By kenpalm in forum FS2002
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2002, 04:18 AM
  4. Radar Contact Problem
    By santol in forum FS2002
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2002, 11:01 AM
  5. Radar contact and ATC
    By Panky in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2002, 12:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •