Results 1 to 5 of 5

Thread: SDK where do I put it ??

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    North Florida
    Posts
    1,497

    Default SDK where do I put it ??

    I have installed perpar3DV5.1 and now I have to install SDK. Do I make a separate folder or add it into P3D folder?
    As a P-51 pilot said "She Climbs Like A Home Sick Angel"

  2. #2

    Default SDK install

    Hi aviator66,

    You can put it wherever you like, but I got my P3D sim on the default path C: >Program Files, and the SDK on D:
    Less hassle with Windows UAC.

    Just run "Config SDK" from the Lockheed Martin Start menu folder afterwards. Then your paths will be configured.
    3D studio Max, Blender or ModelconverterX need this to locate the SDK resources. You might still have to point to the modeldef, I am not sure.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    5 NM NE of EDXF
    Posts
    2,410

    Default

    It is generally a "Bad Idea™" to install P3D in the default path, because of UAC. Install the whole shebang to C:\P3D, or to a different drive.

    Then I create a subfolder under the main P3D folder and call it SDK, and install the SDK to there.

    After I have run P3D at least once, I go into that folder and run ConfigureSDK.exe as Administrator.

    Jorgen

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by jorgen.s.andersen View Post
    It is generally a "Bad Idea™" to install P3D in the default path, because of UAC. Install the whole shebang to C:\P3D, or to a different drive.

    Then I create a subfolder under the main P3D folder and call it SDK, and install the SDK to there.

    After I have run P3D at least once, I go into that folder and run ConfigureSDK.exe as Administrator.

    Jorgen
    I echo that concern. No way the SDK NEEDS to be installed in any core folder. Avoid any UAC issues.
    I put mine on a separate drive.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    North Florida
    Posts
    1,497

    Default

    Thanks big help
    As a P-51 pilot said "She Climbs Like A Home Sick Angel"

Similar Threads

  1. Taco's Holkhan put-put. Dash.
    By jidoner in forum MSFS Multiplayer Adventures
    Replies: 9
    Last Post: 12-31-2012, 12:41 PM
  2. put atc to non atc airport, how can i put traffic ?
    By andyschoenfeldt in forum FS2002
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2003, 08:50 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 09-16-2002, 05:51 PM
  4. SDK Update: MDL Format SDK
    By Chris_ in forum FS2002
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2002, 02:54 AM
  5. SDK! SDK!
    By kytar in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2002, 10:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •