Results 1 to 3 of 3

Thread: How to addon Scenery

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    North Florida
    Posts
    1,497

    Default How to addon Scenery

    Where do I fine the Addon File in P3v5? Just installed P3v5 it look a lot like FSX (had for 8 years) up grade computer now I need to install some of my airports and scenery. airplanes went on OK.
    As a P-51 pilot said "She Climbs Like A Home Sick Angel"

  2. #2

    Default

    No Addons file, unless you add it.
    What you are possible thinking of is:
    P3d v5 files
    folder.
    It`s is your `Documents` folder and NOT part of the P3D installation...

    Do take the time to familiarise yourself with P3D. It is NOT the same as the dinosaur that was FSX.
    It is not the same as before....

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    North Florida
    Posts
    1,497

    Question

    I have a lot of mega scenery, I would like to install and some pay ware Airports. and I have A2A planes I think I know how to do that. I Just can not find a menu on how to use P3???
    As a P-51 pilot said "She Climbs Like A Home Sick Angel"

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-07-2015, 02:16 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 08-23-2014, 12:10 PM
  3. Addon scenery is old hat, we need streaming scenery.
    By munnst in forum The Outer Marker
    Replies: 9
    Last Post: 06-23-2008, 09:36 PM
  4. Addon Scenery and Scenery.cfg
    By soldano in forum FSX
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2008, 08:04 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 01-16-2002, 05:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •