Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: KDEN - Blueprint ADE Problem

  1. #1

    Default KDEN - Blueprint ADE Problem

    Hi team, downloaded Blueprint Simulations Denver today, been trying to alter some parking at the airport and for some reason it won't recognize the ADE file when I save it. It will recognize the default AF2_KDEN parking spots but not when I save it through ADE. I delete the AF2_KDEN so its not in the folder but when I load FS9 and go to the drop down menu all I see is the default gates to choose from.

    Hoping you can help what im missing here please.
    Many thanks
    Mark

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Long Island, NY - USA
    Posts
    103

    Default

    If I may ask a dumb question: Did you only save the ADE file or did you also compile it? I don't know your level of experience with ADE but I have seen some folks make this mistake before.

    It's a great feature that ADE saves the file first in a proprietary format without changing or affecting anything in the sim so you can create complex designs and pause for a break without messing anything up. When you are ready then you must compile.

    Maybe some more information of exactly what is happening would help.
    To view my repaints and other stuff just click on the image below!

  3. #3

    Default

    Sorry Douga very fair question, yep compiled the file too. I’m pretty well versed at ADE but never come across this problem before. That it will work with the AF2 file and then not during a saved/complied KDEN ADE file. Thought I had a duplicate for sure causing the problem but it’s definitely not that

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Long Island, NY - USA
    Posts
    103

    Default

    Where is the KDEN bgl file now, what folder?
    To view my repaints and other stuff just click on the image below!

  5. #5

    Default

    Its in the same folder the AF2 is ive removed it from the folder (for now on the desktop) and saved with ADE, ive modified thousands and thousands of airports and never had any trouble like this. Not sure its got anything to do with it but my troubles have on started since ive been on Windows 10, same with the FSDreamteam scenery.
    Ive attached an image of how the Denver Folder now looks.
    Thanks again

    Click image for larger version. 

Name:	KDEN.jpg 
Views:	23 
Size:	209.0 KB 
ID:	224454

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Long Island, NY - USA
    Posts
    103

    Default

    I see your problem right there in the screenshot. You don't have a bgl file. It has a suffix of ad4 which will not work. Try to save it again as a bgl, I'm sure that will fix it!
    To view my repaints and other stuff just click on the image below!

  7. #7

    Default

    Legend thanks Douga was staring me in the face. Ive just tried to save it as a bgl and now its not letting me. All my other airports compile with a BGL I cant get this one to do it. It compiles but no BGL appears

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by MarkNZ View Post
    Legend thanks Douga was staring me in the face. Ive just tried to save it as a bgl and now its not letting me. All my other airports compile with a BGL I cant get this one to do it. It compiles but no BGL appears
    Ok some more troubleshooting, it's not compiling but not giving me an error message why, it has 73 aprons this scenery is that a likely cause ?

  9. #9
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Long Island, NY - USA
    Posts
    103

    Default

    No I don't think the size of the airport matters but I do suspect something else taking another look at your screenshot none of the other files has a suffix (like .bgl) but your file has one even if it is wrong. Check the original name of your proprietary file as it may have an extra period in the name. That would cause the compiler to fail.
    It's worth a look.
    To view my repaints and other stuff just click on the image below!

  10. #10

    Default

    Thanks for all the help Douga, ill check that and do some troubleshooting to find what the problem is. Your help has been excellent thank you again

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-09-2014, 03:25 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-23-2012, 10:34 PM
  3. Blueprint has released KMSP
    By Leo112 in forum FS2004
    Replies: 5
    Last Post: 11-10-2007, 01:14 PM
  4. Blueprint Sim has released KSDF...
    By Leo112 in forum FS2004
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2007, 06:37 PM
  5. Does anyone know of a blueprint site for a Sonic Cruiser??
    By hardtruckisthebe in forum The Outer Marker
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2003, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •