Results 1 to 7 of 7

Thread: 320 won't shutdown after update

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California, USA
    Posts
    93

    Default 320 won't shutdown after update

    Afte the last update when I fly the a320 and get to the airport I cannot shut down the engines, crtl +shift +E used shut down the engines now that doesnt work, I tried shutting everything inside down engines are still running. Also on the longitude when I start the engines at an airport the gear fold up when im just sitting there and wont come back down. Any ideas

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bradford, West Yorkshire. UK
    Posts
    871

    Default

    Have you gone into the controls page to make sure ctrl+shift+E is still set to shutdown?
    Mine certainly is & it works with the default A320 anyway.

    Regards
    Steve
    Intel I9-10900K - Gigabyte Z490 Vision G - 64Gb DDR4 - Gigabyte RTX2080ti - 3x 43” Panasonic 4k TVs
    Corsair HXi series 1000W 80+ Platinum PSU - 1x500gb & 1x1TB M.2 SSDs

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California, USA
    Posts
    93

    Default

    I did go into controls and everything looks good in there. I have learned something since I posted this, this is happening with all aircraft.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bradford, West Yorkshire. UK
    Posts
    871

    Default

    Might be worth scrolling through your keyboard settings to check if there are any duplicates.. ctrl+shift+E might also be set for something else.

    Regards
    Steve
    Intel I9-10900K - Gigabyte Z490 Vision G - 64Gb DDR4 - Gigabyte RTX2080ti - 3x 43” Panasonic 4k TVs
    Corsair HXi series 1000W 80+ Platinum PSU - 1x500gb & 1x1TB M.2 SSDs

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Location
    Swindon UK
    Posts
    522

    Default

    Apparently a few keyboard commands became unassigned with the last update, notably the arrow/cursor keys for changing your view up, down and sideways in the cockpit/flight deck.
    Vern.

  6. #6
    Join Date
    Oct 1996
    Location
    Rockville MD
    Posts
    33

    Default

    I cannot even change the command from the keyboard. Right now F1 is supposed to shut the engines but it does not work. There is no conflict since F1 is not linked with something else
    Is there a switch in the upper panel which could kill the engines?
    And also how do you select Ctrl + Shift+E as a command?
    Thanks in advance
    J-Louis Belard, 6 miles SW of KGAI
    Dell XPS,8930, I-7 9700, 32GB DD4,
    512 SSD, 2TB HD, 6GB GeForce GTX 1660

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bradford, West Yorkshire. UK
    Posts
    871

    Default

    Quote Originally Posted by jlbelard View Post
    I cannot even change the command from the keyboard. Right now F1 is supposed to shut the engines but it does not work. There is no conflict since F1 is not linked with something else
    Is there a switch in the upper panel which could kill the engines?
    And also how do you select Ctrl + Shift+E as a command?
    Thanks in advance
    Are you sure F1 is supposed to shut the engine down? I have read somewhere that CTRL+Shift+F1 does it. Have you tried that?
    However... the default command on mine is definitely CTRL+Shift+E, although I don’t use it myself (I tend to fly props, & I simply cut the mixture/turn the switch on the Honeycomb yoke)

    Regards
    Steve
    Intel I9-10900K - Gigabyte Z490 Vision G - 64Gb DDR4 - Gigabyte RTX2080ti - 3x 43” Panasonic 4k TVs
    Corsair HXi series 1000W 80+ Platinum PSU - 1x500gb & 1x1TB M.2 SSDs

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 12-27-2019, 02:25 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-19-2005, 12:46 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 08-17-2002, 07:22 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 06-26-2002, 10:34 AM
  5. After shutdown avoinics
    By JBD in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2002, 05:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •