Results 1 to 3 of 3

Thread: Putting VC from one model into another

  1. #1

    Default Putting VC from one model into another

    Hi,

    Could use some advice. I'm trying to update (outdated) cockpit of a PC-7 model with the new one (MkII). I tried using FS Panel Studio, but this only gives me a 2D cockpit (obviously). How should I approach this? The gauges in the MkII are correct. If possible, I'd like to drag them around a bit to fit the real model Thanks in advance.


    https://imgur.com/a/IaWFQwT

    2 pics, 1 is the main model with the old cockpit. 2 is the new cockpit from a different model. They probably aren't compatible to just 'drag and drop', so any advice is appreciated. 3DS Max for example?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8,095
    Blog Entries
    1

    Default

    I think this explains it rather well:
    https://forums.overclockers.co.uk/th...anes.17996209/

    pay attention to the MDLXMDLH and MDL8MDLH part in the explanation. And to the part about the eyepoint.
    (although, now that I look at it again I see the eyepoint adjustment is not explained all that well in the thread. So you may need to google more threads about that detail at some point.)

    have fun

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by il88pp View Post
    I think this explains it rather well:
    https://forums.overclockers.co.uk/th...anes.17996209/

    pay attention to the MDLXMDLH and MDL8MDLH part in the explanation. And to the part about the eyepoint.
    (although, now that I look at it again I see the eyepoint adjustment is not explained all that well in the thread. So you may need to google more threads about that detail at some point.)

    have fun
    Thanks, will give it a go!

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11-27-2011, 09:07 AM
  2. VC good in one model - blank in another - identical panel.cfg
    By tacomasailor in forum Panel & Gauge Design
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2008, 11:18 PM
  3. Putting 777 flight displays in 737 VC
    By sehender in forum FS2004
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2004, 09:43 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-21-2003, 04:52 PM
  5. Putting FS2002 Scenery into FS2004
    By EURO_COLApolo in forum FS2004
    Replies: 3
    Last Post: 08-29-2003, 03:06 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •