Results 1 to 8 of 8

Thread: 4 engine jet aircraft

  1. #1

    Default 4 engine jet aircraft

    Since i don't fly large planes I have not encountered this problem.

    I have been trying the C-17. The Stone one and the panel does not load the gauges for me at all .

    The copy for the 747 panel the #4 engine runs away.

    So does anyone have a soultion?

  2. Default

    Do you have all of your gauges installed properly?

    If you have FS Panel Studio, there's an easy way to detect with opening the panel.cfg. That will tell you what gauges are you missing.

    Tip: Check out this post to see how are the gauges properly placed in the gauges folder.

  3. #3

    Default

    Well the gauges for Stone C-17 are in a cab. I looked at it and the cfg calls them out but they do not load for me.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Halifax, West Yorkshire, UK
    Posts
    1,863

    Default

    There's no VC panel in the Mike Stone C-17, only a 2D panel, if that's what you mean by the gauges do not load for you.
    Tim Wright "The older I get, the better I was..."
    Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7, Intel i5-7600k 3.80GHz OC'd 4.2GHz, NZXT X62 Kraken, 16Gb 3500MHz Ram, 1TB & 2TB Samsung Hybrid SSD's, LG DVDRW, NVidia GTX1050Ti 4Gb, Phanteks Enthoo Pro M case, CH Yoke & Pedals, Asus K272HL 27" Monitor, Windows 10 Pro x64

  5. #5

    Default

    I mean that the gauges in the cab do not load and you are looking at a panel with no gauges. So that is when I substituted the 747 panel so I would have a panel and the#4 engine ran away at least on the way I had it configured.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Boca Raton, Florida, USA.
    Posts
    116

    Default

    you miss the xcab program in your windows installation.
    hope this helps.

    G.Kirschstein

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Halifax, West Yorkshire, UK
    Posts
    1,863

    Default

    Are you using Mike Stone's original FS2004 base model, sc17.zip in the library here?
    There are a few updated models and panels for FSX in the library which may not work in FS2004.
    Last edited by tiger1962; 06-22-2020 at 11:08 AM.
    Tim Wright "The older I get, the better I was..."
    Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7, Intel i5-7600k 3.80GHz OC'd 4.2GHz, NZXT X62 Kraken, 16Gb 3500MHz Ram, 1TB & 2TB Samsung Hybrid SSD's, LG DVDRW, NVidia GTX1050Ti 4Gb, Phanteks Enthoo Pro M case, CH Yoke & Pedals, Asus K272HL 27" Monitor, Windows 10 Pro x64

  8. #8

    Default

    I got the early c-17. What I am going to do is delete all the versions and going to put them on again from the delete folder one at a time and try one at a time. Getting the panel to load the gauges from the cab is one of the problems I really have.

    BTW thanks for the reply.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-24-2018, 06:11 PM
  2. Jet Engine N1 N2 and Aircraft.cfg
    By jetblst in forum FS2004
    Replies: 8
    Last Post: 01-14-2015, 07:12 AM
  3. How to fly a jet -- any jet
    By KEYkeypr in forum FS2002
    Replies: 12
    Last Post: 11-20-2002, 05:37 AM
  4. Fairchild Regional Jet/ Dornier 328 Jet
    By Pilot179 in forum FS2002
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2002, 10:06 AM
  5. Wanted , private jet , business jet , money ready
    By CentenaryMan in forum FS2002
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2002, 08:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •