Results 1 to 1 of 1

Thread: Library Creator Not working right

  1. #1

    Default Library Creator Not working right

    Good Morning Peeps

    I seem to be flying into one obstacle after another just trying to simply put my scenery designs into FS9

    I have now got as far as compiling the files (following Arnos instructions) to place them using Rwy12 ...........However I get as far as THIS


    Click image for larger version. 

Name:	SXC.jpg 
Views:	38 
Size:	265.9 KB 
ID:	218777

    Which is my replica tower for a WW2 Airfield as close as I can get. Now however when I place the model - it is not there. I am getting an error dialog box

    with this error


    ************** Exception Text **************

    System.ArgumentException: Invalid parameter used.

    at System.Drawing.Bitmap..ctor(String filename)

    at ObjectPlacer.Form1.ComboBox1_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)

    at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)

    at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value)

    at ObjectPlacer.Form1.categoriesCombo_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)

    at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)

    at System.Windows.Forms.ComboBox.WmReflectCommand(Message& m)

    at System.Windows.Forms.ComboBox.WndProc(Message& m)

    at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)

    at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)

    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

    Now 6 years ago when I did this before it was so straightforward from Sketchup through MCX and Library Converter into FS9 - not one hiccup. As shown with my recreation of RAF Stoney Cross.

    Name:  StoneyXFS9.jpg
Views: 3017
Size:  28.6 KB

    The tower was virtually the same but my PC at the time got a virus and I hadnt backed up! Losing over a years work of various airfields.

    Now I have noticed an odd difference in that my PC is saving files ALL OVER the place, rather than one allocated folder. I have to hunt for them and copy/ paste to try achieve compilation and placement

    Any ideas please from the honorable experts? Much Obliged

    OH just to add I tried adding using ADE9X as well but object not found.

    Thank You
    Last edited by Tendet; 05-01-2020 at 06:13 AM.
    Vintage Avgas Head - "Dancing The Skies"......

Similar Threads

  1. Airliners.net - trouble loading/ Not working right for others?
    By Ragtopjohnny in forum The Outer Marker
    Replies: 9
    Last Post: 11-14-2010, 03:49 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-08-2003, 09:21 AM
  3. Water not working right
    By Leviatan5 in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2003, 09:10 AM
  4. My DVD ROM is not working right with FS2002
    By CCairns10 in forum FS2002
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2002, 02:21 AM
  5. right brake not working on ch peddal
    By N880DT in forum FS2002
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2002, 05:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •