Results 1 to 4 of 4

Thread: no jet body

  1. Default no jet body

    hi, i downloaded F-35 Lightning 2, however their is no outer body, i can see the innards. how dio i fix this? jim

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    17,445

    Default

    What Sim....FSX? Downloaded from where? Link or filename?
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  3. #3

    Default

    The original F-35, by Twaites, was for FS9 (model=2004) so that model won't show in FSX. Then Dino Cattaneo re-worked the model and textures to work in FSX. BUT... only in FSX Accelleration or Steam and is called Version 2 ( 'f35v230.zip' (184 mb)).
    Chuck B
    Napamule
    Last edited by napamule2; 02-06-2020 at 03:01 PM.
    i7 2600K @ 3.4 Ghz (Turbo-Boost to 3.877 Ghz), Asus P8H67 Pro, Super Talent 8 Gb DDR3/1333 Dual Channel, XFX Radeon R7-360B 2Gb DDR5, Corsair 650 W PSU, Dell 23 in (2048x1152), Windows7 Pro 64 bit, MS Sidewinder Precision 2 Joy, Logitech K-360 wireless KB & Mouse, Targus PAUK10U USB Keypad for Throttle (F1 to F4)/Spoiler/Tailhook/Wing Fold/Pitch Trim/Parking Brake/Snap to 2D Panel/View Change. Installed on 250 Gb (D. FS9 and FSX Acceleration (locked at 30 FPS).

  4. #4
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    17,445

    Default

    Dino's F-35 f35v230.zip works well in FSX with SP1 and 2. Working on getting A/B. VTOL probably will not function. Maybe uncheck DX-10 preview in your FSX/Settings/Customize/Graphics. You may also be too close to the aircraft. Back away!

    Click image for larger version. 

Name:	F35.JPG 
Views:	72 
Size:	197.7 KB 
ID:	215357
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

Similar Threads

  1. No texture on the plane body
    By pino54 in forum FSX
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2011, 11:04 AM
  2. EU aviation regulations body - Who's in charge here ???
    By VApilot2004 in forum The Outer Marker
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2005, 03:59 PM
  3. Body parts fall from A340 on approach to KJFK
    By jeffhunter in forum The Outer Marker
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2005, 08:56 AM
  4. any body want to try muti-player soon?
    By maxv in forum FS2002
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2002, 11:45 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-08-2002, 02:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •