Results 1 to 2 of 2

Thread: Real World Weather?

  1. #1

    Default Real World Weather?

    My computer sits right next to my internet router and has a LAN connection also. When I try to pick "Real World Weather" as an option, the program says there is a problem with my internet connection. Any help on how to configure flight sim so I can get the weather option?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    17,014

    Default

    Hmmmm....you'd need to increase the output of your router. Go down to your local Radio Shack (oops, sorry, out of business). You'll need 4-97.050 ohm resistors and a couple of capacitors and a diesel generator to boost the power. Or...I'll post some link to threads where this has been discussed ad nauseam.

    https://www.flightsim.com/vbfs/showt...hlight=weather

    https://www.flightsim.com/vbfs/showt...t=real+weather

    https://www.flightsim.com/vbfs/showt...t=real+weather
    Last edited by mrzippy; 08-02-2019 at 04:43 PM.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 05-16-2018, 09:26 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-06-2016, 05:03 PM
  3. Real world weather as real as real?
    By tomcruse7 in forum FS2004
    Replies: 23
    Last Post: 02-23-2005, 01:38 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 02-11-2004, 06:33 AM
  5. Real-World Weather Not So Real
    By bob18 in forum FS2002
    Replies: 6
    Last Post: 11-25-2002, 10:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •