Results 1 to 9 of 9

Thread: Terminals missing, but jetways showing.....

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Posts
    43

    Default Terminals missing, but jetways showing.....

    I am missing airport terminals in KATL and KORD. There may be others, but those are examples. I have made sure that my scenery detail is all the way to the right. Not sure what else to try? Thanks, Pete
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	P3d Error no terminals_renamed_25897.jpg 
Views:	60 
Size:	234.0 KB 
ID:	209692  

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by retnavycpo View Post
    I am missing airport terminals in KATL and KORD. There may be others, but those are examples. I have made sure that my scenery detail is all the way to the right. Not sure what else to try? Thanks, Pete
    OS? Sim Version? Recent Updates? Recent additions?

    Need more info for help!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Posts
    43

    Default

    Hi. Thank you for your reply. I am running Windows 10, Home Edition. P3DV4.5, with latest update. Also have Orbx Global, Vector. Ran Vector config, to make sure elevations weren't a problem. Have not had this particular problem with any other airports. GSX 2 installed.

    Pete

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by retnavycpo View Post
    Hi. Thank you for your reply. I am running Windows 10, Home Edition. P3DV4.5, with latest update. Also have Orbx Global, Vector. Ran Vector config, to make sure elevations weren't a problem. Have not had this particular problem with any other airports. GSX 2 installed.

    Pete
    And did you re-run FTX Central and reconfirm the ORBX Global libraries?

    HOW did you reinstall the latest update to v4.5? Full reinstall or just Client or Client-and-Content?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Posts
    43

    Default

    I did full reinstall of Client, Content & Scenery to 4.5. Orbx Global files all verified..... Pete

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by retnavycpo View Post
    I did full reinstall of Client, Content & Scenery to 4.5. Orbx Global files all verified..... Pete
    Then check the positioning of the FTX files relative to default folders. And then re-run FTX Central to ensure the files are read as installed...

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by mallcott View Post
    Then check the positioning of the FTX files relative to default folders. And then re-run FTX Central to ensure the files are read as installed...
    The specific order, or hierarchy, has always confused me. Can you please explain that somewhat? Thanks. Pete

  8. #8
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Posts
    43

    Default

    Fixed it! Found some entries unchecked in scenery library. All good 👍 Pete

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by retnavycpo View Post
    Fixed it! Found some entries unchecked in scenery library. All good ������ Pete
    Always check the basics first...

    FTX file locations are simple. Use FTX Central to set them.
    Everything is managed for you by FTXC so you can focus more on flying instead of file management.

Similar Threads

  1. Jetways and Terminals scenery AFCAD
    By fautleyj in forum FS2004
    Replies: 9
    Last Post: 08-09-2017, 12:29 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-22-2016, 09:20 AM
  3. Jetways & Terminals AFCADs
    By ebadgers34 in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2014, 08:17 AM
  4. "Jetways & Terminals"
    By kenneth2300 in forum FS2004
    Replies: 6
    Last Post: 09-14-2008, 05:21 AM
  5. FSX Default Airport Terminals- Missing
    By jmoreyra in forum FSX
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2006, 12:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •