Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Fsx won’t appear after loading

  1. #1

    Angry Fsx won’t appear after loading

    Hello, could somebody help me figure out why my fsx loads but then after it loads nothing appears. Here’s a video of what I’m dealing with. Any help would be nice. Thank you



    https://drive.google.com/a/isd192.or...w?usp=drivesdk

  2. #2

    Default

    Dont seem to be able to access, is it set to anyone can access with link?

    Enko

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,472

    Default

    No way to access your video. If all you see is the "Splash Screen" try deleting you logbook.bin in My Documents/Flight Simulator X folder.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  4. Default

    Can't activate the link, BUT ---

    I have a similar problem with FSX-SE at times. I have an Icon in my tray, but no display. SO, I hit CNTR-ALT-ENTER and it displays in full screen mode, nor menu bar. Hitting CNTR-ALT-ENTER again brings it into window mode successfully, no menu bar. Pressing ALT then displays menu bar.

    It only happens randomly for me, but may help you ou. Can't hurt to try it.

  5. #5

    Default

    Is my fax not working write because I have windows 10

  6. #6

    Default

    ok so I have fsx steam but after the game loads it shows the game but nothing is moving, all I can hear is sound of the airplane but I cant control it or move anything, its completely frozen.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Memphis, TN.
    Posts
    1,526
    Blog Entries
    2

    Default

    I've had that happen a few times in multiple games that tried to immediately start in FULL SCREEN. Why not try a more gentle jump into flight;

    you can start in the sim Menu and then go to a windowed display after the game is under way...

    Insure that the following two parameters are set in the FSX.cfg (the copy in your users appdata\microsoft\FSX folder - not the copy in the install folder)

    1 to Start in the menu instead of a flight...

    in the FSX.cfg [STARTUP] section, set SHOW_OPENING_SCREEN=1 (the "create a flight" menu window)

    2 Show a Windowed display first

    in the [Main] section, set Maximized=2 (a maximized window)
    (0 is the 'restore' size window, 1 is Full Screen )

    Save the changes then start the game.

    3 once in the startup menu go in the settings section, make sure the display is set to your screen's optimum size/resolution - this display size selection only applies to Full Screen mode anyway. After the flight is running in Windowed mode, ONLY THEN press Alt+Enter to go into Full Screen if you want that display.

    If this doesn't fix it, and you haven't built a new fsx.cfg, trying that and these changes could also help.

    Good luck.
    Loyd
    Hooked since FS4... now flying:
    self-built i7-4790 at 4 GHz; GA-Z97X mobo; GTX 970; 16GB gskill;
    quiet, fast and cool running.
    Win 7/64: 840 EVO OS; 840 EVO (500G) game drive;
    Win10/64: 850 EVO (500G) for OS and games
    A few Flightsim videos on YouTube at CanyonCorners

  8. #8

    Default

    ok I finally got my fsx working, but now I want download an aircraft to fsx steam but for some reason on step 3 below of installation guide it say download these textures, but I looked in my default fsx a321 folder but the files are not there. please help.

    1) unzip toma333.zip folder to a suitable folder, your desktop for example.
    2) copy the sound and sound.ai folders from your default FSX Airbus_A321 into the new Tom_A330-300 folder.
    3) copy the following files from your default FSX Airbus_A321/panel folder into the new Tom_A330-300/panel.330 folder:
    airbus_a321_panel_background.bmp
    airbus_a321_panel_background_night.bmp
    Airbus_A321.cab
    do not copy other files from this folder!
    4) copy the following files from your default FSX Airbus_A321/texture folder into the new Tom_A330-300/texture.DR folder:
    Airbus_A321_1_C.dds
    Airbus_A321_2_C.dds
    Airbus_A321_3_C.dds
    Airbus_A321_4_C.dds
    do not copy other files from this folder!
    5) repeat step (4) with Tom_A330-300/texture.NW and Tom_A330-300/texture.QA as new targets.
    6) move the entire Tom_A330-300 folder into your FSX aircraft folder.
    7) Unzip all files from the lighteffects folder into your FSX/effects folder

    THERES A STEP BY STEP INSTALATION MANUAL WITH PICTURES IN PDF FORMAT IN THE MANUAL SUBFOLDER. LOOK FOR MFP.PDF

  9. #9
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Memphis, TN.
    Posts
    1,526
    Blog Entries
    2

    Default

    The default airbus 321 \texture folder contains 22 files - including the ones you are looking for.

    Click image for larger version. 

Name:	folder.jpg 
Views:	7 
Size:	199.6 KB 
ID:	208553

    If you do not have all 22 files, you NEED to do that Steam equivalent of a "repair" and let Steam restore the missing files - then you will be able to continue following the given directions.

    I suspect you're simply looking in the wrong folder.

    \Texture has 22 files; all the other texture folders just have 7 files each - they share many of the files in that first folder.

    Hang in there...you're making progress!
    Loyd
    Hooked since FS4... now flying:
    self-built i7-4790 at 4 GHz; GA-Z97X mobo; GTX 970; 16GB gskill;
    quiet, fast and cool running.
    Win 7/64: 840 EVO OS; 840 EVO (500G) game drive;
    Win10/64: 850 EVO (500G) for OS and games
    A few Flightsim videos on YouTube at CanyonCorners

  10. #10

    Default

    How do you do that repair your talking about

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-29-2016, 03:55 PM
  2. Help needed FSX Disappears after loading terrain
    By Capt'n JJ in forum PC Hardware, Video And Audio Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2014, 07:26 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-07-2013, 08:10 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 12-28-2010, 10:52 PM
  5. VC texures appear white after editing
    By p1990 in forum Painter's Workshop
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2010, 11:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •