Results 1 to 5 of 5

Thread: 737-800 autopilot versions

  1. Default 737-800 autopilot versions

    Hi. In FSX game on plane 737-800 I have autopilot with missing some buttons, like on other 737-800 watched on videos.
    In game this type of plane is autopilot like this:

    http://www.micktech.com/wp-content/u...015/08/gps.png

    But, in other versions is:
    http://www.vletectvi.cz/wp-content/uploads/auto.jpg

    So, is the first version older version or FSX are not created a 'real' autopilot?

    I aksing because I will try create a real simulator of that autopilot and I must know can I try created older version, which is easier to me, or newer.

  2. #2

    Default

    I don't get your point, as both panels are identical.

    Wim

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,328

    Default

    Quote Originally Posted by f16jockey_2 View Post
    I don't get your point, as both panels are identical.

    Wim
    +1 Is it that he is also showing the autobrake knob and other stuff in one of the pics and not just the A/P?
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  4. Default

    I am apologies. I mistake in copy/paste.
    Here is other panel of that 737-800.

    http://www.vletectvi.cz/wp-content/u.../autopilot.bmp

    Very sorry.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,328

    Default

    The A/P in your first post of the default 737 is a simpler version of the real thing. In your post#4, this version is more like what is in the panel of a real 737.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-15-2018, 01:51 PM
  2. TDS 737 all versions
    By gdr54 in forum FS2004
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2015, 07:13 PM
  3. Replies: 24
    Last Post: 02-04-2013, 07:27 PM
  4. Air Jamaica/Caribbean Ailines 737-800 kittyhawk 737-800
    By 8pjoy in forum Painter's Workshop
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-2011, 07:09 PM
  5. SmartAir 737-800's first 737-800 FIRST EVER departure!
    By SmartAir_CEO in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2003, 02:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •