Results 1 to 3 of 3

Thread: Flight Sim OUTPUTS

  1. #1

    Default Flight Sim OUTPUTS

    Hello All,

    I am building a Boeing 737 Flight simulator with the use of FSX and PMDG. I use FSUIPC for inputs, and it works beautifully. However, my project has been stopped in its tracks, as I am stumped at how to get outputs from the flight sim (Annunciators, 7 segment displays, Trim settings etc).



    Does anyone know how to get this data to an I/O card?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Warren, Michigan, USA
    Posts
    12,171

    Default

    SimConnect can supply output data.

  3. Default

    I used SIOC to create scripts and interfaced to Leo Bodnar I/O cards to drive leds and servos

Similar Threads

  1. Book on Programming Flight Sim 2004 and Flight Sim X
    By modellingpaul in forum FS2004
    Replies: 4
    Last Post: 07-22-2016, 03:47 AM
  2. Flight Sim X or Flight Sim 2004 on Vista
    By mdavenport in forum FSX
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2008, 05:06 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 06-06-2006, 11:59 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-31-2003, 02:24 PM
  5. Replies: 39
    Last Post: 06-19-2003, 12:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •