Results 1 to 7 of 7

Thread: Project Airbus A320 VC Erratically Disappearing

  1. Default Project Airbus A320 VC Erratically Disappearing

    I just recently started flying the Project Airbus A320 today and right off the bat the VC randomly disappeared. It was working when I started it up. However once I had entered the exterior view and switched back to the Virtual Cockpit view, the whole cockpit had disappeared for about 3 seconds and then it came back. It did this a few more times until it eventually it decided to not show up at all unless if I looked far down or to the left and right. Does anyone know what this issue is and if there is a fix to it? Thank You!


    Cheers, Cameron

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,698

    Default

    Seems to be a poorly developed aircraft. Where did you find it? What site and file name or link? I have seen posts in the past that describe vanishing sections of VC when panning inside the cockpit.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  3. Default

    I had downloaded it from Simviation. Here's the link: https://simviation.com/1/download-fi...p&fileId=53368

  4. #4
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,698

    Default

    Quote Originally Posted by cmaines04 View Post
    I had downloaded it from Simviation. Here's the link: https://simviation.com/1/download-fi...p&fileId=53368
    OK, downloading now and will see how it performs for me. I'll report back!
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  5. #5
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,698

    Default

    OK, try this simple fix to your aircraft.cfg The eyepoint was a little too close to the VC panel.

    [Views]
    eyepoint= 68.50, -1.76, 3.60
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  6. Default

    I added this into the aircraft cfg and it worked! Thx.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    16,698

    Default

    Quote Originally Posted by cmaines04 View Post
    I added this into the aircraft cfg and it worked! Thx.
    Glad it was an easy fix! Happy flying
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

Similar Threads

  1. FSX pitching down erratically
    By bradrcfii in forum FSX
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2010, 09:16 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-10-2009, 10:32 PM
  3. Planes Flying Erratically?
    By scnrfrq in forum FSX
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2008, 01:38 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-23-2002, 02:54 AM
  5. Project Airbus Secret Project Revealed- Airbus A320 (pics)
    By Airbus_A340 in forum The Outer Marker
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2001, 11:10 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •