Results 1 to 4 of 4

Thread: Site viewing issues

  1. #1

    Default Site viewing issues

    I've a problem with sites such as this one, Simviation & Sim-Outhouse. Avsim is fine..
    Please try bear with my explanation, as I'm not sure how to post a graphic.

    When looking at the above sites, all the graphics are stripped out, so it looks like an old school BBS.
    This only happens with the above sites.

    It started this morning.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    15,831

    Default

    If you can, scroll all the way down and check how you are viewing the sites.

    Click image for larger version. 

Name:	view.JPG 
Views:	12 
Size:	105.3 KB 
ID:	205235
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  3. #3

    Default

    I checked that, it's on the standard Flight Sim settings. Strange that it only happens in Edge, I have the latest updated Windows 10, & only with Flightsim & Simviation.

    Avsim runs fine & Sim-Outhouse has to be run in "Mobile" mode. & only with these sites. Everything else displays perfectly.

    I did update to the latest Windows 10 a few days ago, but this only started happening yesterday. Edge is my default web browser, as it uses less memory overhead & is faster, for me, than Chrome & Firefox.

    Just to clarify, as I'm typing this, I'm looking at a BBS type page, & the only graphics I'm seeing is a graphics advert on top & at the bottom of the page.

    Very confusing to me.
    Last edited by zswobbie1; 10-11-2018 at 02:31 AM.

  4. #4

    Default

    I tried again today with Edge, & everything was back to normal.
    I was getting the same issues on Saturday, Hibernated the laptop, opened it up this morning & all was good..

    Microsoft cane be quite contrary at times!

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-16-2017, 08:54 AM
  2. LM Site Issues?
    By av8tor98 in forum Prepar3D
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2014, 02:28 PM
  3. On-Site And Off-Site Backups
    By xxmikexx in forum PC Software Tech
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2008, 10:49 AM
  4. Multiplayer Issues! I have issues! :)
    By AirMedic in forum FS2002
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2002, 08:29 AM
  5. Bandwidth issues and this site
    By dinger in forum The Outer Marker
    Replies: 9
    Last Post: 05-24-2002, 07:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •