Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Has anything replaced FSNavigator?

  1. Default

    Thanks for the PIREP!
    Looks like I'll give the LNM a shot.

  2. #12
    Join Date
    May 2013
    Location
    Benidorm.(Alicante).Spain
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by Freebird View Post
    Thanks for the PIREP!
    Looks like I'll give the LNM a shot.
    Hello Freebird,you will find that LNM will far exceed you requirements.benibaz.
    Windows 7 Ultimate(x64)

    FSX Acceleration
    Intel i7-3770 @3.4GHz
    Nvidia GTX 770
    16GB RAM
    SSD 500GB
    HDD 1TB


    Vatsim 1303381 P1

  3. Default

    Thanks!

  4. Default

    I've used FS Navigator since day one and it's been terrific but I know it is never going to develop any further. I've dabbled in LNM before but now want to use it as a replacement so we'll both learn together

    I normally plan flights in FSX and fly with Radar Contact 4 to have the company of a copilot and ATC so I'm unsure how I can take best advantage of LNM?

  5. #15
    Join Date
    May 2013
    Location
    Benidorm.(Alicante).Spain
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by tgon View Post
    I've used FS Navigator since day one and it's been terrific but I know it is never going to develop any further. I've dabbled in LNM before but now want to use it as a replacement so we'll both learn together

    I normally plan flights in FSX and fly with Radar Contact 4 to have the company of a copilot and ATC so I'm unsure how I can take best advantage of LNM?
    Hello Phil,if you plan your flight in LNM, you have the option to save the plan in different formats and then you can open the plan in FSX.I use LNM mainly for VFR,but IFR plans can be made also.Barry.
    Last edited by benibaz; 07-10-2018 at 08:22 AM.
    Windows 7 Ultimate(x64)

    FSX Acceleration
    Intel i7-3770 @3.4GHz
    Nvidia GTX 770
    16GB RAM
    SSD 500GB
    HDD 1TB


    Vatsim 1303381 P1

  6. Default

    Quote Originally Posted by benibaz View Post
    Hello Phil,if you plan your flight in LNM, you have the option to save the plan in different formats and then you can open the plan in FSX.I use LNM mainly for VFR,but IFR plans can be made also.Barry.
    Thanks Barry. Ill probably need to start a new thread asking for help soon

  7. Default

    Quote Originally Posted by tgon View Post
    Thanks Barry. Ill probably need to start a new thread asking for help soon
    Me too!
    I installed it and haven't had time to dink with it....
    Not to mention, there's no icon/entry on the Menu Bar or even an icon on the desktop.

    I've been real busy though and just haven't had any time to learn it.
    GO

  8. #18
    Join Date
    May 2013
    Location
    Benidorm.(Alicante).Spain
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by Freebird View Post
    Me too!
    I installed it and haven't had time to dink with it....
    Not to mention, there's no icon/entry on the Menu Bar or even an icon on the desktop.

    I've been real busy though and just haven't had any time to learn it.
    GO
    Hello Freebird,once you have downloaded the latest version,open the zip and place the complete folder (away from Program Files(X86))preferably on another drive and then open the folder where you will see the icon(Little Nav Map)just below LICENSE,copy the icon to your desktop.Barry.
    Last edited by benibaz; 07-12-2018 at 05:26 AM.
    Windows 7 Ultimate(x64)

    FSX Acceleration
    Intel i7-3770 @3.4GHz
    Nvidia GTX 770
    16GB RAM
    SSD 500GB
    HDD 1TB


    Vatsim 1303381 P1

  9. Default

    Thanks, Barry!
    I've been really busy and will get some time this weekend to work with it.

  10. Default

    You don't copy it to your desktop, you create a shortcut to it on your desktop instead.
    Drag the file with the right mouse button, to the desktop. Release mouse button, click "create shortcut here".

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Has anyone successfully replaced the USB connector on Saitek ProFlight Yoke?
    By jeremiahwasa in forum PC Hardware, Video And Audio Help
    Replies: 8
    Last Post: 12-21-2012, 05:16 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-01-2012, 04:36 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-29-2005, 09:39 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 08-09-2002, 10:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •