Results 1 to 2 of 2

Thread: ADE and Prepa3d

  1. #1

    Default ADE and Prepa3d

    Hello,

    Just looking to get back into simming after a several year hiatus. I enjoy the scenery making/modifying aspect as much as the flying. I have done quite a bit of scenery modification using ADE.

    Prepar3d has sparked my interest, and I'm just wondering if this is compatible with ADE.


    Thanks!


    -Brian

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Trefeglwys, Mid Wales
    Posts
    1,068

    Default

    The current version supports FS9, FSX and P3D versions 1 thru 4

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-09-2014, 03:25 AM
  2. ADE and ILS
    By brilang in forum FSX
    Replies: 4
    Last Post: 05-07-2009, 12:58 AM
  3. ADE and SDK trouble
    By ooganblat in forum FSX
    Replies: 7
    Last Post: 02-04-2009, 02:35 PM
  4. ADE and Libraries
    By lnuss in forum Scenery Design
    Replies: 9
    Last Post: 07-15-2008, 02:42 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 08-20-2007, 07:38 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •