Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 32 of 32

Thread: Is it possible to shift an airfields position?

  1. #31
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    West Norfolk, England.
    Posts
    80

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	2017-10-14_11-24-36-119.jpg 
Views:	18 
Size:	467.7 KB 
ID:	199937

    The story so far.

    The new Hope Airpark is now inch perfect in its new location (far distance).
    I've left the original default, partially uncovered and with its buildings, to show its original location in the foreground.

    All that remains now, is to cover it completely and remove the buildings. Then to add 1 more building and a perimeter road and fencing to the new airport. Then I might do some surrounding scenery changes.Click image for larger version. 

Name:	2017-10-14_11-28-53-556.jpg 
Views:	17 
Size:	432.4 KB 
ID:	199938ges.

    You might also notice the mighty Frazer River, is completely dried up in this FSX default scenery.

    ..

  2. #32
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    West Norfolk, England.
    Posts
    80

    Default

    New Hope,

    Click image for larger version. 

Name:	2017-10-16_17-34-37-659.jpg 
Views:	13 
Size:	402.6 KB 
ID:	199977

    in its correct position.

    Free version ADEX 175.
    To answer my original question. No you can't move the default airfield, so I covered it and built a new one.

    This software ran faultless and because it is so intuitive, I didn't need to use the manual to create this relatively simple grass airfield. The hardest part was covering the old one.

    Finding some buildings to replace the default and some blending in and we're ready to go.
    For people with ORBX, I believe it's already in its correct location.

    ..

    ..
    Last edited by autosetup; Yesterday at 12:45 PM.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Pop-up Windows (Panels) Shift+1 thru Shift+8
    By cantagre in forum PC Hardware, Video And Audio Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2016, 02:34 PM
  2. Shift-2, shift-3, etc doesn't work
    By tailspin45 in forum FSX
    Replies: 5
    Last Post: 08-08-2010, 07:47 AM
  3. Shift-enter and Shift-backspace
    By gwith in forum FSX
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2006, 06:12 PM
  4. Shift E+1 and Shift E +2 Doesnt work.
    By JAYSON in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 6
    Last Post: 04-30-2002, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •