Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Thread: Has Anyone done the New Windows 10 Update?

  1. #11

    Default

    No problems or issues at all on my 5 year old i5 4Gb laptop.
    I manually did the upgrade & everything works as usual, nothing missing!

  2. #12
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Pontefract, West Yorkshire, UK
    Posts
    909

    Default

    @ Redd,

    Does the two missing categories appear as options if you right click on a clear area of the desktop?
    Regards

    Brian

  3. #13
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    1 MILE FROM MISSISSIPPI RIVER
    Posts
    86

    Default

    Quote Originally Posted by longbreak754 View Post
    @ Redd,

    Does the two missing categories appear as options if you right click on a clear area of the desktop?
    Yes, they are shown/there but the Mrs. claims there is something "Different" about the content now (Personalization now does not have Screensaver, she says). I do not question her recall. She has an excellent memory! Thanks for pointing out the access. My PC still has these items in Control Panel.

    REDD

    Redd

  4. #14

    Default

    Personalization--->Lock screen -->scroll down to click on screensaver.

  5. #15
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    1 MILE FROM MISSISSIPPI RIVER
    Posts
    86

    Default

    Quote Originally Posted by N99WB View Post
    Personalization--->Lock screen -->scroll down to click on screensaver.
    Oh Thanks much!!!!

    Redd

  6. #16
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    near eddk
    Posts
    17

    Default

    I was looking at the MS websites for the same problem. There was one tip from MS which says: if you do not get the creators update via automatic update, do not update W10 manually by yourself with creators download from MS website
    Peter

  7. #17

    Default

    OK, I'll admit that my installation is not FSX, but P3D. BUT...

    Yes, the Creators' Update did ruin the sim for me. The splashscreen and menu showed up alright but whenever I'd try to start a flight, the sim would complete loading then CTD. Tried uninstalling addons and flushing out config files to no avail. In the end, I had to reinstall P3D.

    TseTse ASUS ROG GL551JW-DS74 Laptop: Intel i7-4720HQ @ 2.6-3.6GHz | Nvidia GTX960M 2GB GDDR5 | 16GB DDR3 | 750GB Samsung SSD | Windows 10 x64

  8. #18

    Default

    Quote Originally Posted by kwi View Post
    I was looking at the MS websites for the same problem. There was one tip from MS which says: if you do not get the creators update via automatic update, do not update W10 manually by yourself with creators download from MS website
    Peter
    I did mine manually. The auto update did not work.
    No issues, as reported.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 08-11-2016, 12:45 PM
  2. Windows 8.1 and Windows 10 and X-plane 10
    By flightsimjarfe in forum X-Plane Screen Shots And Videos
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2015, 08:09 PM
  3. Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    By Timberleaf in forum The Outer Marker
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2015, 11:41 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 03-21-2004, 11:33 PM
  5. Has anyone done a Bell 47-J?
    By jimrandazzo in forum Aircraft Design Archive
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2002, 12:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •