Results 1 to 9 of 9

Thread: Virtual Cockpit View Problem

  1. Default Virtual Cockpit View Problem

    Hi,
    On every aircraft, when I open up Virtual Cockpit the pan view doesn't work properly. I can move the view around but as soon as I let go it returns to the default view. Nothing seems wrong with the cameras.cfg:

    [CameraDefinition.002]
    Title = Virtual Cockpit
    Guid = {C95EAB58-9E4A-4E2A-A34C-D8D9D948F078}
    Description = This is the description of the virtual cockpit view.
    Origin = Virtual Cockpit
    MomentumEffect = No
    SnapPbhAdjust = Swivel
    SnapPbhReturn = False
    PanPbhAdjust = Swivel
    PanPbhReturn = False
    Track = None
    ShowAxis = YES
    AllowZoom = TRUE
    InitialZoom = 0.7
    SmoothZoomTime = 2.0
    ZoomPanScalar = 1.0
    ShowWeather = Yes
    XyzAdjust = TRUE
    ShowLensFlare=FALSE
    Category = Cockpit
    PitchPanRate=30
    HeadingPanRate=75
    PanAcceleratorTime=0
    HotKeySelect=1

    PLease help!! This is frustrating me because I can't look at the throttle and use it.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Highland Park IL
    Posts
    1,480

    Default

    I deleted my previous answer because it is wrong. Sorry, I do not think I can help on this one.

    Sherm
    Last edited by shermank; 04-20-2017 at 08:26 AM. Reason: wrong info

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    13,775

    Default

    Change this:

    MomentumEffect = No to Yes
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  4. Default

    I figured out what was wrong, its my EZDOK because when I loaded in it wasn't working but then I closed it and it started working.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    13,775

    Default

    Quote Originally Posted by nickname1400 View Post
    I figured out what was wrong, its my EZDOK because when I loaded in it wasn't working but then I closed it and it started working.
    And that's why it is extremely important to give as much info, on your first post, as to what other software you are using with FSX!
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by mrzippy View Post
    MomentumEffect = No to Yes
    Panning has nothing to do with this issue.
    MomentumEffect only enables/disabled the (way overdone) head movement due to acceleration/deceleration etc.
    I have it disabled as well.
    Last edited by bbrz; 04-21-2017 at 08:40 AM.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    13,775

    Default

    Quote Originally Posted by bbrz View Post
    Panning has nothing to do with this issue.
    MomentumEffect only enables/disabled the (way overdone) head movement due to acceleration/deceleration etc.
    I have it disabled as well.
    Nice to know! Only problem is the fact that I compared my [CameraDefinition.002] which works to what he showed. That was the only difference. That was the only information to go on! My telepathic powers are limited so I didn't know he was using EZDOK cameras.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

  8. #8

    Default

    This has not much to do with telepathic powers. Typing 'MomentumEffect fsx' into google reveals what it does (and doesn't) in less than a second.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Salinas, CA
    Posts
    1,790

    Default

    Hey bbrz,
    You seem to be missing the point here. The point is that it's always a good idea to provide as much salient info as possible. By the way, if you use Chrome there's no need for typing to search Google. You simply highlight the text of interest and right click on it and choose "Search Google...".
    Jim F.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-15-2011, 05:21 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-07-2008, 12:35 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-09-2003, 10:56 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 12-29-2002, 04:06 AM
  5. DF 737-400 - how to raise the view position in cockpit view
    By Lars01 in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 4
    Last Post: 12-17-2002, 03:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •