Results 1 to 2 of 2

Thread: FS2004 DC9 Sky simulation problem to hold the altitude no button found

  1. #1

    Default FS2004 DC9 Sky simulation problem to hold the altitude no button found

    Hello,

    If somebody can help me with the DC9 by Sky sim, I don't find the button for hold the altitude selected.

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Klammath Falls, OR
    Posts
    4,079

    Default

    I haven't the faintest idea of where it is on that particular aircraft, but the default key combination is CTRL+Z. If the autopilot is capable of altitude hold, that will toggle it on and off.
    At worst, just hit that and away you go.
    Pat☺

    Had a thought...then there was the smell of something burning, and sparks, and then a big fire, and then the lights went out! I guess I better not do that again!
    Sgt, USMC, 10 years proud service, Inactive reserve now

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 12-23-2015, 06:34 AM
  2. B717-200: Perfect Flight-Mach hold button
    By rrohtake in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2006, 05:06 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 05-09-2004, 01:50 PM
  4. Found a Gmax DC9-40!!
    By DanielParrott in forum FS2002
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2002, 07:42 AM
  5. DC9-33 EVERGEEN DC9-51
    By gizeh in forum Aircraft Design Archive
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2001, 05:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •