Results 1 to 2 of 2

Thread: Installing FSX on a new computer

  1. #1

    Default Installing FSX on a new computer

    I have installed FSX on my new Windows 10 computer, but when I try to Activate it by entering the serial number I get a message that I have reached the limit for activations. Now, I have had a few computers over the years since FSX came out, plus some hardware failures resulting in reinstalls, but I had no idea there was a limit to this. It worked in Trial Mode for a couple of sessions, but now it is not responding when I try yo run it in Trial Mode.

    Any thoughts on how to resolve this registration issue?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,512

    Default

    Have you tried looking in your main FSX folder for the phone activation list? Try the toll-free number and see if you can get it to activate that way.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

Similar Threads

  1. installing old hard drive onto new computer
    By tigisfat in forum PC Hardware, Video And Audio Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-04-2011, 02:27 AM
  2. Re installing on a new computer
    By fsc_Dg in forum FSX
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2006, 10:09 AM
  3. Re: Installing FS5 on new computer
    By mbrameijer in forum FS5
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2002, 10:52 AM
  4. Re: Installing FS5 on new computer
    By gymcanixs in forum FS5
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2000, 11:56 PM
  5. Installing FS5 on new computer
    By oldun in forum FS5
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2000, 12:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •