Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Boeing 747-8 Panel Problem!

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Evans, GA
    Posts
    99

    Default Boeing 747-8 Panel Problem!

    Hey guys,

    So I downloaded the Boeing 747-8 Widescreen Panel for my two 747-8 beauties (South African, and Lufthansa). So I followed the instructions correctly and everything. But when I started up fs2004 and fired up the plane, I still had the default 747 panel. The default 747 panel doesn't work really all that well with both of my planes. Is there anything THAT I am doing wrong? Please help!

    Regards,
    -Aiden

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,367

    Default

    Did you change the panel= in your FS2004 aircraft.cfg to correspond to the new panel folder? Maybe panel=WH
    Last edited by mrzippy; 01-21-2015 at 02:26 PM.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

  3. #3

    Default

    I agree with Mr. Zippy. Check your panel= line.

    Though I don't normally use FS9 (only have it to test my Orbit repaints), I can confirm that it does work "out of the box".

    Click image for larger version. 

Name:	B7478 Panel.jpg 
Views:	1359 
Size:	201.8 KB 
ID:	175607

  4. #4
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Evans, GA
    Posts
    99

    Default

    Excuse me for looking stupid, but what is the "panel ="? And where can I find it?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,367

    Default

    Quote Originally Posted by AidenMillar View Post
    Excuse me for looking stupid, but what is the "panel ="? And where can I find it?
    Well, that kinda answers our concerns. Look in your aircraft.cfg file for that line. It will look something like this:

    [fltsim.0]
    title=Boeing 747-400 Paint1
    sim=Boeing747-400
    model=
    panel=
    sound=
    texture=1
    kb_checklists=Boeing747-400_check
    kb_reference=Boeing747-400_ref
    atc_id=N747K
    atc_airline=Boeing
    atc_flight_number=1123
    atc_heavy=1
    ui_manufacturer="Boeing"
    ui_type="747-400"
    ui_variation="Boeing livery"
    ui_typerole="Commercial Airliner"
    ui_createdby="Microsoft Corporation"
    description="More than 30 years ago, the 747 made its first trip from New York to London. Since then, it's become the standard by which other large passenger jets are judged. Its size, range, speed and capacity were then, and are now, the best in its class."
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Evans, GA
    Posts
    99

    Default

    Hi Mr.Zippy,

    I opened my aircraft.cfg and there was nothing there? Am i opening something wrong? Am I looking in the wrong place? Where can I change the "panel=" to "panel=WH"?

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,367

    Default

    Quote Originally Posted by AidenMillar View Post
    Hi Mr.Zippy,

    I opened my aircraft.cfg and there was nothing there? Am i opening something wrong? Am I looking in the wrong place? Where can I change the "panel=" to "panel=WH"?
    Open the Aircraft folder for that particular plane. Now open the aircaft.cfg file and you should see something like what I showed.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Evans, GA
    Posts
    99

    Default

    I opened the aircraft.cfg....and nothing shows up?

  9. #9
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,367

    Default

    Quote Originally Posted by AidenMillar View Post
    I opened the aircraft.cfg....and nothing shows up?
    OK, What exact 747-8 did you download and add that panel to. If it came from here then please list the filename, if it came from another site, list a link.

    Also, did you open the aircraft.cfg using NotePad?
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Evans, GA
    Posts
    99

    Default

    @Mr.Zippy,

    If you click on this link, the third one down (FS2004 Boeing 747-8i Wide Screen Panel) is the one I downloaded. Also, I have not tried to open the aircraft.cfg with notepad...maybe thats the problem!

    Sincerely,
    -Aiden

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-16-2015, 06:58 PM
  2. Boeing ! Boeing! Boeing! If you are Boeing fans, must see!!
    By cxtpang in forum MSFS Flight Videos
    Replies: 3
    Last Post: 06-07-2010, 01:33 AM
  3. Boeing Boeing Boeing
    By ravitokas90 in forum The Outer Marker
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2009, 01:32 PM
  4. Boeing 747-400 Panel Problem
    By EGSS in forum FS2004
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2005, 07:47 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 04-17-2003, 12:08 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •