Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Thread: CTD after selecting the DF727

  1. Default

    The config manager works. I'll post the pictures you requested.

    Click image for larger version. 

Name:	727-100 Texture.jpg 
Views:	193 
Size:	235.3 KB 
ID:	163181
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Flight1727_zps58969d7f.jpg 
Views:	181 
Size:	44.0 KB 
ID:	163180  
    Last edited by jaforsha; 02-09-2014 at 07:08 PM.


  2. #13
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    London, UK.
    Posts
    1,252

    Default

    I cannot see the 727-100 folder, but the two pics you posted look ok.

    Have you checked your antivirus quarantine box in case it has placed one of the 727 files there ?

  3. Default

    Click image for larger version. 

Name:	Flight 1 727-1.jpg 
Views:	169 
Size:	83.6 KB 
ID:	163265


    Also, there are no quarantined files from the DF727. There was one that I noticed from the CS 707 that I restored but that's it. Is there some type of file that is like a permission file.. if I don't have it the software aborts? I've reinstalled a couple of times but maybe it's still missing.
    Last edited by jaforsha; 02-11-2014 at 11:30 AM.

  4. #15
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    London, UK.
    Posts
    1,252

    Default

    I have a licence file called 727ga.lic which is in C:\FlightOneSoftware. But I have the download , not a CD.

    I suggest raise a ticket with Flight1 who were the publishers. They are a very helpful lot.

  5. Default

    I looked in C:\FlightOneSoftware and it's not there. I just did a full search on my computer and I could not find the file. I see a license file called ld767fsx.lic and the installer for the LD 767 but that's it.
    Last edited by jaforsha; 02-14-2014 at 09:33 PM.

  6. #17
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    London, UK.
    Posts
    1,252

    Default

    Yes i think the lic file is just for the download version.

    One thing I do notice in your screenshot of the 727-100 folder is the aircraft.cfg file is named "aircraft" but the air file is named "DF_721.air"....ie there is no .cfg extension showing for the aircraft file.

    This is probably because you have you windows file settings set to "hide extension for known file types", but it would be worth changing that setting (control panel,folder options,view, and untick the check box), to check the extensions on those two files.

    Otherwise I am out of ideas.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-22-2013, 07:07 AM
  2. Blackout after selecting IFR flight
    By aviatoremirates in forum FSX
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2012, 01:21 AM
  3. FS9 crashes after selecting 727 aircraft
    By tooie32 in forum DreamFleet 727 Support Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-2005, 10:35 AM
  4. loading DF727 leads to CTD
    By amartin in forum DreamFleet 727 Support Forum
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-2005, 03:04 PM
  5. CTD when selecting hdg
    By jcboliveira in forum DreamFleet 727 Support Forum
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2004, 08:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •