Results 1 to 2 of 2

Thread: Airline call sign

  1. Default Airline call sign

    When I added new airlines on fsx file under airlines.cfg, I go onto my fsx and when I go to change the airline, the airplane call sign is completely blank. I saved the file on the notepad. No airline call signs comes up on fsx. Even the ones Microsoft posted on their. Help. How can I get the airlines back.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    15,921

    Default

    Add EditVoicepack to your sim and also FSUIPC free version. You will have more airline call signs than you'll know what to do with.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

Similar Threads

  1. No Airline Call Sign in FS9
    By bsteinagel in forum FS2004
    Replies: 3
    Last Post: 12-26-2012, 08:01 PM
  2. How do I change the ATC call sign for my airline
    By rayrbrooks in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2006, 05:47 PM
  3. Where to get list of airline call sign?
    By Kraamer in forum FS2002
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2002, 12:37 AM
  4. Airline call sign
    By Kraamer in forum FS2002
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2002, 05:29 PM
  5. Airline call sign question
    By Lot in forum FS2002
    Replies: 8
    Last Post: 04-04-2002, 02:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •