Results 1 to 3 of 3

Thread: The new otbd-doha airport

  1. #1

    Default The new otbd-doha airport

    I installed the new OTBD (doha) airport for FSX. The airport and scenery are displayed OK. However, the ILS's do NOT show.

    Anybody succeed in installing the new OTBD with ILS's?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    lost between how it is and how it ought to be
    Posts
    6,950

    Default

    Which addon are you using?

    Please provide zip file name and download location.

    peace,
    the Bean
    WWOD---What Would Opa Do? Farewell, my freind (sp)

    Never argue with idiots.
    They drag you down to their level and beat you with experience

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    18,414

    Default

    I just installed the 2 files from the library here. I get the ILS for the airport. qatar_2011.zip and qatar_update.zip

    Qatar.JPG
    Last edited by mrzippy; 10-31-2013 at 04:14 PM.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    No flight Sim installed until I get a new computer.

Similar Threads

  1. Realistic Take-off from Hamad Intl Airport (OTHH), Doha, Qatar 60 FPS HD
    By drrasmussen in forum X-Plane Screen Shots And Videos
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2014, 11:00 AM
  2. World tour 2013 leg 605 (Karachi Int. - Doha Int.)
    By pchmck in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2013, 08:09 AM
  3. Doha Update: Where do I install it?
    By fsx_crj700 in forum FSX
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2012, 08:44 AM
  4. Doha departure
    By Smutley in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 11
    Last Post: 02-20-2008, 02:45 PM
  5. Qatar Airways iFDG A320 Doha to Beirut :)
    By EssexFireRescue in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 7
    Last Post: 03-18-2005, 08:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •