Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Looking for an airspeed gauge - with both MPH & KTS - for the FS9 Cessna 172.

  1. #11

    Default

    I'm not going to be picky. If I can get MPH on the outside and KTS inside somewhere (wedge or not), that will be fine with me.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Imlay City, Michigan
    Posts
    8,632

    Default

    Quote Originally Posted by jeffer View Post
    I'm not going to be picky. If I can get MPH on the outside and KTS inside somewhere (wedge or not), that will be fine with me.
    I have some of my notoriously bad artwork done for it. It will tale a little while to detail, and finish writing the *.xml, though...Don

    Name:  Assembled.jpg
Views: 277
Size:  37.3 KBName:  Assembled Vert.jpg
Views: 271
Size:  37.9 KB
    Last edited by fxsttcb; 08-28-2013 at 05:09 PM.
    HAF 932 Adv, PC P&C 950w, ASUS R4E,i7-3820 5.0GHz(MCR320-XP 6 fans wet), GTX 970 FTW
    16GB DDR3-2400, 128GB SAMSUNG 830(Win 7 Ult x64), 512GB SAMSUNG 840 Pro(FSX P3D FS9)
    WD 1TB Black(FS98, CFS2&3, ROF, etc.), WD 2TB Black-(Storage/Backup)
    Active Sky Next, Rex4 TD/Soft Clouds

  3. #13
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Hammond, IN USA
    Posts
    4,796

    Default

    That is looking quite nice!
    Bill Leaming
    Gauge Programming - 3d Modeling Military Visualizations
    Flightsim.com Panels & Gauges Forum Moderator
    Flightsim Rig: Intel Core i7-2600K - 8GB DDR3 1333 - EVGA GTX770 4GB - Win7 64bit Home Premium
    Development Rig1: Intel Core i7-3770k - 16GB DDR3 - Dual Radeon HD7770 SLI 1GB - Win7 64bit Professional
    Development Rig2: Intel Core i7-860 - 8GB DDR3 Corsair - GeForce GTS240 1GB - Win7 64bit Home Premium
    NOTE: Unless explicitly stated in the post, everything written by my hand is MY opinion. I do NOT speak for any company, real or imagined...

  4. #14

    Default

    WOW. That is fantastic. Thanks!!! Take your time on the finishing touches. Looks great!

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Imlay City, Michigan
    Posts
    8,632

    Default

    Look for ASI-MPH_.zip in the library soon. I just uploaded it. Enjoy! ...Don
    There now...
    https://www.flightsim.com/vbfs/fslib...e=asi-mph_.zip
    Last edited by fxsttcb; 08-31-2013 at 12:49 PM.
    HAF 932 Adv, PC P&C 950w, ASUS R4E,i7-3820 5.0GHz(MCR320-XP 6 fans wet), GTX 970 FTW
    16GB DDR3-2400, 128GB SAMSUNG 830(Win 7 Ult x64), 512GB SAMSUNG 840 Pro(FSX P3D FS9)
    WD 1TB Black(FS98, CFS2&3, ROF, etc.), WD 2TB Black-(Storage/Backup)
    Active Sky Next, Rex4 TD/Soft Clouds

  6. #16

    Default

    You the Man, Don!!

    I just downloaded it and tested it out on the 172 panel using the Fravin Cessna C150L, spot on airspeed indications!!

    Thank you very much!! I am sure others are thanking you too, cause by the time I downloaded it, there were 126 downloads already.

    Now I just have to work on tweeking the flight dynamics a little and I will be virtually flying my own bird in FS9.

    Jeff

  7. #17

    Default help with install

    Can anyone tell me how to install this on my panel for one of the 172 in FSX?

    David

  8. #18

    Default

    To install this in the FSX C172 follow theses instructions:

    1>Make a copy of the C172 panel.cfg.
    2>Open the panel.cfg with notepad.
    3>Replace all the "Cessna172!Airspeed" entries with "ASI MPH!ASI_MPH" You can do this with notepad if you press the Ctrl + H keys you can replace all entries in one go.
    4>Save file by closing and selecting save changes.

    Finally unzip the asi-mph_ file and place the ASI MPH Cabinet file inside the C172 panel folder.

    I hope this helps.
    Last edited by PAULCRAIG; 04-08-2021 at 08:34 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Looking for a PA-28-160 with ASI in MPH
    By suncanadian in forum FS2004
    Replies: 6
    Last Post: 06-22-2016, 02:58 PM
  2. Cardinal Airspeed in MPH
    By JohnAJohnson in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2009, 05:59 PM
  3. Airspeed Indicator (MPH)
    By wyattx2 in forum FS2004
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2006, 02:53 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 02-06-2006, 12:51 PM
  5. Airspeed Gauge, MPH or KTS
    By cliffhawker in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 14
    Last Post: 06-19-2003, 09:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •