Results 1 to 3 of 3

Thread: Wilco/Feelthere E190 Problem aircraft not showing up anymore in the selection menu!

  1. #1

    Post Wilco/Feelthere E190 Problem aircraft not showing up anymore in the selection menu!

    I have a problem on my Wilco/Feelthere E190, it won`t show up in the Selection menu after adding a repaint.
    And I flew the plane just a couple of hours ago, just after adding the British Airways paint, the plane is simply not there anymore.

    But all the other Embraer jets are there just NOT the E190, just after adding a repaint?

    How the heck do I fix this??

    Please help!

  2. #2

    Default

    Possibly something within the repaint folder got corrupted. Make sure that all base files are included. Compare to another folder for this. Check the aircraft config file to be sure its properly updated for the repaint. Any little oddity can knock it out. Otherwise, you might re-install the aircraft.

  3. #3

    Default

    by any chance was it the BA cityflyer 300 paint cause i added that and cant find my plane either the lineage and 170 show

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-31-2016, 11:53 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-06-2014, 11:08 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 12-17-2011, 09:02 PM
  4. Frontier E190 Wilco/Feelthere request
    By CaptKornDog in forum Painter's Workshop
    Replies: 12
    Last Post: 01-18-2011, 03:56 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 03-11-2009, 04:36 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •