Results 1 to 6 of 6

Thread: FSX 737 merge

  1. #1

    Default FSX 737 merge

    Just as the FS2004 FFX Dreamfleet merge worked, a friend told me he managed to make the same in FSX. Only problem was that the autopilot display console was not working. Is this possible?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    1,393
    Blog Entries
    1

    Default

    With 823 plus views in just a few months, so many people reading this thread and just none posted a reply. Lets meditate on two things:

    a) FSX is THE current flightsim version, the best in graphics and the one that has the largest amount of readers in this forum.

    b) The DF737 is by far THE best 737 add-on panel in history.

    So, should I presume no one has shown interested in flying this beauty in FSX?
    Or is it unallowed to find a merge for FSX? If so please advise.

    If you are reading this thread, read again the first post: The 737 Merge WORKS in FSX except for two gauges and the autopilot. Ask your local forums, call 911, send emails to any expert panel editor...if you own this plane wouldnt you want to have it working in FSX?

    come on...lets try!

    K

  3. Default

    It is impossible to get it to work, as the programming of the gauges precludes them working in FSX.

    And no, there won't be a "patch". The product is 7 years old, it would have to be rewritten from scratch.
    Dreamfleet is still working to get its FS2004 native products (if possible) to work in FSX, I don't see them investing in totally new largescale products for some time yet.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    1,393
    Blog Entries
    1

    Default

    wrong!
    I managed a merge and it works in FSX decently well.
    see my thread in FSX Forum

    K

  5. Default How to install with FSX

    Quote Originally Posted by Kapitan View Post
    wrong!
    I managed a merge and it works in FSX decently well.
    see my thread in FSX Forum

    K
    Would you be so kind and provide some direction? Also, what have you found is not functioning as it should.

    Thanks,

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by menardrs View Post
    Would you be so kind and provide some direction? Also, what have you found is not functioning as it should.

    Thanks,

    If you have FSX SP2 both DF737 and DF727 wok fine. Must have SP2
    The DF727 needs the merge with the FX exterior plane and a swith of two gauges as explained in the DF-FX merge (search google).
    K

Similar Threads

  1. Merge POSKY 737 panel to iFly 737
    By wpann in forum FS2004
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-2016, 07:26 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 12-01-2014, 04:36 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-13-2011, 09:27 PM
  4. FS2004 default 737 & Dreamfleet 737 merge?
    By mattius in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2004, 10:16 AM
  5. FS2004 & Dreamfleet 737 merge
    By mattius in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2003, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •