Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: The wrong runway to bounce on...

  1. #1
    argueman Guest

    Default The wrong runway to bounce on...


  2. Default RE: The wrong runway to bounce on...

    That runway looks very short. Great pics!

    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...c14c435269.jpg

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Auckland, New Zealand.
    Posts
    2,724

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    That Runways Does appear a Little Short For The aircraft.
    That also must not have been one of you better landings, correct?


    coolian2
    Auckland, New Zealand
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...2249a0a831.jpg



  4. #4
    argueman Guest

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    Nope not my greatest... slammed down hard, crosswind and a go around all culmunated with that half-baked landing. Oh well, the jet's still in one piece!

    argueman
    WJP94
    WestJet VA

  5. #5

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    It looks shorter in the tower view.
    Cheers
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...0253e20aa0.jpg
    AKA. MachineGun Hyena
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...1c5009106a.gif Canada Power
    CYYJ

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Auckland, New Zealand.
    Posts
    2,724

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    Lol. At Least You Didnt Bury The Wing And Keep Going :-lol


    coolian2
    Auckland, New Zealand
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...2249a0a831.jpg



  7. #7
    argueman Guest

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    Exactly.

    And yep, it looks mighty short in the tower view. Bad perspective, it's 3900 feet long or so.

    argueman
    WJP94
    WestJet VA

  8. #8

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    hehe great shots but in reality the London City runway would be too short for that plane
    greetings,
    Philip
    philip.fs@gmx.at
    ICQ: 132341367

    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...661fdc456e.jpg


    :-wave

  9. #9
    argueman Guest

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    Yeah, I know London City only takes GA planes and small jets, but it was fun and Heathrow runs like crap on my comp. The beauty of a sim!

    I did run into one problem at the airport though
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...d252877c72.jpg
    Whatchu lookin' at?!?

    argueman
    WJP94
    WestJet VA

  10. #10

    Default RE: The wrong runway to bounce on...

    [font size="1" color="#FF0000"]LAST EDITED ON Apr-06-02 AT 04:59AM (EDT)[/font][p]whats the point of AI seaplanes anyway? it would be nice if they landed on water
    anyway nice pics

    btw how did you get that loooooong tire marks.
    http://members.optushome.com.au/bk.lewis/flyerboy.gif




Similar Threads

  1. ATC - Wrong Runway at KBUR
    By dredfearn in forum FSX
    Replies: 5
    Last Post: 12-24-2009, 10:54 AM
  2. Wrong runway designator
    By phun99 in forum FS2002
    Replies: 9
    Last Post: 12-10-2004, 11:31 PM
  3. AI using wrong runway
    By glynnw in forum FS2002
    Replies: 7
    Last Post: 09-17-2002, 05:01 PM
  4. ATC assigns wrong runway !
    By Gren8 in forum FS2002
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2002, 06:46 PM
  5. ATC gives me wrong runway
    By Atsmar in forum FS2002
    Replies: 15
    Last Post: 01-04-2002, 04:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •