Results 1 to 3 of 3

Thread: AI and flyable Aircraft

  1. #1

    Default AI and flyable Aircraft

    I downloaded a plane off and it has both flyable and AI versions of the .Air file but how do I get it to fly as AI?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    London, UK.

    Default RE: AI and flyable Aircraft

    You will have to create flightplans for it. Have a look on

    A quicker way is to buy a traffic program like Ultimate Traffic, which comes with aircraft and flightplans. You can then add aircraft and new airlines to it.

  3. #3

    Default RE: AI and flyable Aircraft

    Here....this might help.


Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 09-01-2009, 01:39 PM
  2. How can I set my AI aircraft to "non-flyable" status?
    By ModenaManiac16 in forum FS2004
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2005, 01:12 PM
  3. Flyable FSPainter Aircraft
    By JazzeJeff in forum FS2002
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2004, 09:07 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-17-2002, 01:55 PM
  5. Flyable AI aircraft
    By hkpgr in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2002, 11:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts