Results 1 to 10 of 10

Thread: Strobelights

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    stockholm, sweden.
    Posts
    4

    Default Strobelights

    Hi!
    Have problems with the stroblights with all aircraft in FS9.They flasch wery fast,not like they do in normal.How can i fix this? were in FS9 can i fix this problems?

    R//Janne Swedish fligtsimmer.

  2. #2
    impactvision Guest

    Default RE: Strobelights

    Actually it depends on the aircraft you are in...

    If you want to tweak stuff your best bet is the Microsoft Effects SDK....

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Lake Charles, Louisiana, USA.
    Posts
    635

    Default RE: Strobelights

    It doesn't affect the speed of the strobes, but there's a file in the library that radomizes the lights so that all the planes don't blink together at the same time.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    stockholm, sweden.
    Posts
    4

    Default RE: Strobelights

    ok but norm strobelight to fast,flash wery fast now and all aircraft have the same problems.Normal was 1 flash/sec,now 4/sec.Looks like a fireworks,its strobe like hell.Can i fix this in FS9?

  5. #5

    Default RE: Strobelights

    Did you install any new scenery or add-on's around the time you noticed it? I had the same problem a long while back and it was caused by some scenery textures(?) I added. Can't remember what the heck it was though.....

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mesquite, Nevada, USA.
    Posts
    3,428

    Default RE: Strobelights

    //////////////////

    (Library Effect)
    Lifetime=5
    Version=2.00
    Radius=-1
    Priority=0

    (Properties)
    Spot=1
    Tower=1
    Map=1

    (Emitter.0)
    Lifetime=0.00, 0.00
    Delay=0.00, 0.00
    Bounce=0.00
    No Interpolate=1
    Rate=5.00, 5.00 -----------> LOWER THESE #'s IN THE STRB FX FILE
    X Emitter Velocity=0.00, 0.00
    Y Emitter Velocity=0.00, 0.00
    Z Emitter Velocity=0.00, 0.00
    Drag=0.00, 0.00
    X Particle Velocity=0.00, 0.00
    Y Particle Velocity=0.00, 0.00
    Z Particle Velocity=0.00, 0.00
    X Rotation=0.00, 0.00
    Y Rotation=0.00, 0.00
    Z Rotation=0.00, 0.00
    X Offset=0.00, 0.00
    Y Offset=0.00, 0.00
    Z Offset=0.00, 0.00
    Pitch=0.00, 0.00
    Bank=0.00, 0.00
    Heading=0.00, 0.00


    Randy Burton

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    stockholm, sweden.
    Posts
    4

    Default RE: Strobelights

    I put in some new flash for thunderstorm.Maybe that get the problem.Ok so i have to look in FX map?

  8. #8

    Default RE: Strobelights

    shure the sim r8 is normal

  9. #9
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    stockholm, sweden.
    Posts
    4

    Default RE: Strobelights

    Please,where to look i FS9? for the file

  10. #10
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mesquite, Nevada, USA.
    Posts
    3,428

    Default RE: Strobelights

    Effects Folder

    Look for FX_STROBE - right click and select 'open with notepad


    Randy Burton

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •