Results 1 to 3 of 3

Thread: How can I register G-MAX with no net?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCHAREST, ROMANIA.
    Posts
    2,570

    Default How can I register G-MAX with no net?

    [font size="1" color="#FF0000"]LAST EDITED ON Apr-16-03 AT 03:35AM (EDT)[/font][p]

    Hi,
    I don't have net at home.
    Can someone who has install it be kind and tell me what the steps are? I consider taking my PC at the office and do the reg there.

    Thanx.

    Mircea.
    ---
    Fly to LROP!
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...fe714be027.jpg


    Somebody put something in my jet fuel
    Mircea


  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Copenhagen, Denmark.
    Posts
    317

    Default RE: How can I register G-MAX with no net?

    [font size="1" color="#FF0000"]LAST EDITED ON Apr-16-03 AT 04:48AM (EDT)[/font][p]You can't - BUT there is a little reg file on the net, which puts the string into your registry - i have used it myself until I got my DSL.

    It is two small files and you can get them here.

    You can get it here: http://www.vmbollig.de/msts/tutorial...ion/gmax_1.reg

    and file number 2: http://www.vmbollig.de/msts/tutorial...ion/gmax_2.reg

    You can read more on the site here, if you understand german - I don't :-)
    http://www.vmbollig.de/msts/tutorial...tallation.html

    You just install Gmax. Then you run regfile 1 and then 2, and then you just start Gmax :-)


    Br
    Steen


    Soltek SL75FNR - XP1700@2600 -1Gb PC3200 - Gforce 4 ti4800SE 128Mb


  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCHAREST, ROMANIA.
    Posts
    2,570

    Default RE: How can I register G-MAX with no net?

    Thanx, Steen!
    I'll give it a try!

    Nice flights,
    Mircea.
    http://www.flightsim.com/dcforum/Use...fe714be027.jpg
    Fly to LROP!





    Somebody put something in my jet fuel
    Mircea


Similar Threads

  1. It will not register
    By zenga in forum FS-AOM Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2009, 05:57 AM
  2. REGISTER SIMULATOR
    By mcsekaplan in forum FSX
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2007, 10:50 AM
  3. Re: GMAX won't register
    By wsieffert in forum Scenery Design Archive
    Replies: 4
    Last Post: 01-14-2004, 05:40 PM
  4. How do I register This File ????
    By fathertime in forum FS2000
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2003, 10:12 PM
  5. NEW VA REGISTER SERVICE
    By PLUMLEY1 in forum Virtual Airlines
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2002, 02:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •