Results 1 to 9 of 9

Thread: PMDG 777 2-D panel?

  1. #1
    ibanez0711 Guest

    Default PMDG 777 2-D panel?

    Has anyone tried to merge or insert the "Jb 777 2D panel" with the PMDG 777 aircraft? Since the "PMDG 777" has no 2-D panel, and the "jb 777 2D panel" is so versatile in that it literally does so much, would they work together?

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Arnhem, The Netherlands
    Posts
    1,214

    Default

    I don't think they'll work together as the PMDG 777 does not operate switches etc through the regular FSX control method. Many of the PMDG functions run outside FSX. Most panels can be brought forward with clickspots in the VC like the displays, autopilot CDU radio panel etc.

    HARRO LIPPMANN
    Acer Aspire M5811,Intel i5@2.67GHz,MSI GTX760 2GB,6GB DDR,Saitek Yoke
    Win7 Home Premium 64bit FSX+Acceleration,ASN,REX4,UTX,GEX,RC4,PMDG,Assorted Airports

  3. #3

    Default

    I prefer the 2D panel and that is what I use in the pmdg 737ngx....thus I would hope someone develops a 2D for the T 7. I find their VC to be little difficult when things get really going during descent..approach etc...know what I'm sayin Bros? lol

  4. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Panchkula, India
    Posts
    2,191

    Default

    Quote Originally Posted by alverthein View Post
    I find their VC to be little difficult when things get really going during descent..approach etc...know what I'm sayin Bros? lol
    I know what you mean lol I'll keep quiet haha..

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    Arnhem, The Netherlands
    Posts
    1,214

    Default

    Quote Originally Posted by alverthein View Post
    know what I'm sayin Bros? lol
    Not really. Is it that you can't read the displays properly, click on them to enlarge/popup. Or can't you work the FMC and MCP. They can also both be enlarged as 2D popups.

    HARRO LIPPMANN
    Acer Aspire M5811,Intel i5@2.67GHz,MSI GTX760 2GB,6GB DDR,Saitek Yoke
    Win7 Home Premium 64bit FSX+Acceleration,ASN,REX4,UTX,GEX,RC4,PMDG,Assorted Airports

  6. #6
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Panchkula, India
    Posts
    2,191

    Default

    Quote Originally Posted by djadlib View Post
    Not really. Is it that you can't read the displays properly, click on them to enlarge/popup. Or can't you work the FMC and MCP. They can also both be enlarged as 2D popups.
    Haha.. he's not talking about functions of the aircraft lol

  7. #7

    Default

    Hey Reshab... Thanks to this forum I remembered That I think Shift plus 5 gets me the MCP. So I have that up on the screen and I don't need the 2D panel ... thanks PMDG...you guys are great.BTW... FLYINGthe Virgin Atlantic from Vienna to Rio.. Having really... " Too Much Fun" ..

  8. #8

    Default

    Someone else posted all they have time is for the Ngx and 777. Me too.. nothing better but I want to do to some 757. That is why I want PMDG to do the 757. Then I can delete a lot of my money ...maybe.. several hundred dollars....LOL. al v.. way too much fun with FSX.

  9. #9

    Default

    Anyone managed to add 2D pop ups for the Overhead and centre (with the fuel switches) panels?

Similar Threads

  1. PMDG 777 or Captain Sim 777
    By amsterdamschipol in forum FSX
    Replies: 6
    Last Post: 11-01-2013, 11:18 PM
  2. CS 777 or PMDG 777
    By ols98 in forum FSX
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2012, 06:33 PM
  3. CS 777 or wait till the PMDG 777?
    By Tyrion101 in forum FSX
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2012, 06:59 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 01-06-2003, 11:37 AM
  5. PSS 777 panel with the default 777
    By keenrw in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2002, 05:56 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •