Results 1 to 2 of 2

Thread: 737 VORLOC: Which Nav?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Chennai, India
    Posts
    34

    Default 737 VORLOC: Which Nav?

    Hi All,

    In the standard 737, there are two Nav radios. There is no way of selecting them individually. That said, when I press VORLOC, does the aircraft look only at Nav1?

    Thanks in advance for your wise counsel!

    Best,

    Lucky

    /////////
    Last edited by luckyb52; 12-28-2013 at 12:40 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Arnhem, The Netherlands
    Posts
    1,183

    Default

    Yes autopilot functions work on NAV1

    HARRO LIPPMANN
    Acer Aspire M5811,Intel i5@2.67GHz,MSI GTX760 2GB,6GB DDR,Saitek Yoke
    Win7 Home Premium 64bit FSX+Acceleration,ASN,REX4,UTX,GEX,RC4,PMDG,Assorted Airports

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-03-2008, 07:02 PM
  2. DF-737 + APP/VORLOC
    By patten in forum The Outer Marker
    Replies: 2
    Last Post: 02-03-2004, 11:51 AM
  3. which nav package are you using with fs2002 ???
    By Captain_Slarty in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 01-10-2003, 12:53 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 11-26-2002, 07:23 PM
  5. VorLoc/App DF737
    By wigeburg in forum DreamFleet General Discussion Forum
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2002, 05:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •