Results 1 to 9 of 9

Thread: How to taxi

  1. Default How to taxi

    Ok so im graduating out of aggresive taxi which is using arrows to taxi to the runway or to gate. Im trying to find out how to navigate without using the arrows at huge airports. How do I do it? Runway signs are hard to read on sim

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    7,663

    Default

    Be sure to write down all of the instructions that are given by Ground Control. Make sure you have updated your airport scenery and AFCADS that may help with the signage. Last but not least there are downloadable maps for airports that will provide the necessary info.

    PROGRESSIVE not aggressive taxi unless you're a speed demon.
    Mr Zippy Sent from my keyboard using "Whackamole", NudgeAKey + 2 Fingers

    Emachines T3418 AMD 3400+ processor 2GHZ/256KB L2 Cashe 2Gig Ram 160Gig HDD NVidia GEForce 6100 GPU Running WinXP Home Can't believe it still works! Running FSX Standard with SP1 and SP2

    Take everything I say with a grain of salt and maybe some pepper! There's no such thing as too much garlic!

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by russianaviator View Post
    Ok so im graduating out of aggresive taxi which is using arrows to taxi to the runway or to gate. Im trying to find out how to navigate without using the arrows at huge airports. How do I do it? Runway signs are hard to read on sim
    Zoom in with the GPS.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    off to a pic-a-nic
    Posts
    4,842

    Default

    Quote Originally Posted by mallcott View Post
    Zoom in with the GPS.
    What GPS are you using that shows taxiway details?

    peace,
    the Bean
    WWOD---What Would Opa Do?
    Farewell, my freind (sp)

  5. Default

    Thanks guys sorry about the typo

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Smyrna, TN
    Posts
    461
    Blog Entries
    2

    Default

    Using the top down view might help.
    Click image for larger version. 

Name:	taxi.jpg 
Views:	44 
Size:	185.3 KB 
ID:	148244

  7. #7
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Huizen, The Netherlands
    Posts
    149

    Default

    This was given to me once I asked the same question, it really helped to learn.
    http://www.faa.gov/airports/runway_s...s_Brochure.pdf
    Windows 7 Home Professional (x64) Service Pack 1, Asus P8Z77-V, Intel Core I7 3770K 3.50 Ghz, 16 GB, PC3-memory, Asus Radeon HD 7970, Samsung 840 Pro Series 256 GB, S-ATA III.

  8. Default

    If you request taxi clearance from thetower you can turn on progressive taxi.
    That will draw the taxiroute on the taxiways.

    You can also look online for airportcharts and print them out.

  9. #9
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Warren, Michigan, USA
    Posts
    10,997

    Default

    Quote Originally Posted by russianaviator View Post
    Im trying to find out how to navigate without using the arrows at huge airports. How do I do it?
    ..

Similar Threads

  1. How to taxi in FSX?
    By olivergentris in forum FSX
    Replies: 10
    Last Post: 09-06-2011, 09:43 AM
  2. how to taxi with appropriate speed
    By dzairul in forum FS2004
    Replies: 9
    Last Post: 01-18-2008, 10:02 AM
  3. Beechcraft Kingair 350 How to Taxi.
    By bravo in forum FSX
    Replies: 9
    Last Post: 11-24-2007, 05:34 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 07-17-2007, 05:17 PM
  5. How to change the taxi speed
    By Mark322 in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2003, 09:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •