Results 1 to 2 of 2

Thread: FSX Panel B777

  1. Default FSX Panel B777

    Seems like such a silly question. I have recently downloaded some B777 (Cathay Pacific) and other aircraft that will not display active instruments on the VC displays. I've checked Battery - APU power - (instrumnts show up in other FSX aircraft) etc., I have even used the Panel editor (instruments show up there just fine), but I CANNOT display active instruments either in 2D or 3D. Any suggestions please?

    Gary

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Imlay City, Michigan
    Posts
    8,275

    Default

    Add-ons that use some default gauges can't find them. The *.cab files are in the panel folders of the default planes.
    AirCreation 582SL, B737, B747, DC-3, DHC2, Goose, Lear, C208, Maule, Extra, DG808S and J3.

    Copy the *.cabs from them to ...\FSX\Gauges. ...Don
    HAF 932 Adv, PC P&C 950w, ASUS R4E, i7-3820 5.0GHz(MCR320-XP 6 fans wet), HD 7970
    64GB Vengeance @ 1666MHz, 128GB SAMSUNG 830(Win 7 Ult x64), 512GB SAMSUNG 840 Pro(FSX P3D FS9)
    WD 1TB Black(FS98, CFS2&3, ROF, etc.), WD 2TB Black-(Storage/Backup)

Similar Threads

  1. B767/B777 Enhanced Panel
    By tommyloc in forum FS2002
    Replies: 3
    Last Post: 08-28-2013, 08:28 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-29-2009, 06:55 PM
  3. b777-300 Overhead Panel not working
    By mike281 in forum FS2004
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-2008, 09:07 PM
  4. Default B777 Panel Lights
    By smundye in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2006, 06:43 PM
  5. No left view on B777 panel
    By derk in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2005, 09:01 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •