Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 91 to 100 of 130

Thread: Badware warning?

  1. Default

    FF version 15.0.0.4619 working just fine.
    My computer:Win XP 32 Home SP3, Q9650 @ 3.8 GHz, 4GB DDR2-800 RAM @ 845, Zotac Nv 8800GT-OC.

  2. #92
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Coquitlam, BC
    Posts
    1

    Default

    Firefox will not let me even get on the page...and Google is still saying it's an attack page

    edit. will try the beta version of FF.

    edit2. now working normal with the latest beta of FF.
    Last edited by fboog; 12-29-2012 at 02:40 PM.

  3. #93

    Default

    Go look my post again. But anyway go to http://www.alpha-india.net/forums/in...topic=15185.15

    Reply #17

    Click the link it has been fixed.

    Stuart

  4. #94
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Smyrna, TN
    Posts
    462
    Blog Entries
    2

    Default

    Well I'll throw my two cents in. Two nights ago I was flying online (flightsim.com server..not related to this, just thought I'd promote the thing one more time..lol))and I wanted to log on to the site. I used IE to do so. Flightsim.com came up on the browser ok but when I clicked to go to the forums, the browser stopped. A noticed came up saying I had to install flash. I did install flash, taking a chance. (by that I mean it was very weird that I got the notice in the first place to install flash to view the forums and second my FS pc is not my main pc so whatever happens I'll fix it). The results was I was not able to access flightsim.com but I could other sites. The second result was that whatever I installed wanted Google Chrome to start playing videos and my Microsoft essentials more or less caught the bug and "deleted" it but I still was not able to access this site but I could other sites and Chrome was wanting to play movies. So I turned off the internet, cleared all history and temp files and did a system restore. Now all is back to normal.
    KMQY 301956Z 00000KT 10SM CLR 04/M04 A3046
    Last edited by mqytn; 12-30-2012 at 03:23 PM.

  5. #95
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Hertford, Herts, UK
    Posts
    14,571
    Blog Entries
    1

    Default

    Cleared my cache tonight and I am still getting this warning, it's starting to drive me nuts now!!!! Among other things.
    Last edited by Smutley; 12-30-2012 at 05:12 PM.

  6. #96
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Warren, Michigan, USA
    Posts
    11,002

    Default

    Just have another beer and things will look better!

  7. #97

    Default

    Quote Originally Posted by rick View Post
    Status Update
    Google has again marked us as safe. We have added additional security
    tools and checks to prevent further occurrences. Please return your security
    settings to whatever (or better than) they were previous to this Christmas surprise.

    During this event there was never a virus or malware on any of our servers.
    The problem was that an ad redirect was changed by someone using a security
    hole in the advertising software. It only affected some data on the ad server.
    No personal data on any of our servers was compromised.

    I personally apologize for any inconveniences that you may have suffered during
    this event. We do appreciate your support and we take every precaution to protect
    our systems. We know that many of you archive your files in our library and
    we take that responsibility very seriously.

    However, Mozilla has confirmed a bug in Firefox that essentially means a
    website that was once marked bad by Google but is now ok, will still receive
    warnings in Firefox. There is a notice from Firefox that you can read here:
    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=820283

    There are directions for how to remove a safe site.

    Thank you for your patience!
    Rick

    Where? I certainly don't see it. Still being blocked here.
    Thanks
    Last edited by krwynn; 12-30-2012 at 06:24 PM.

  8. #98
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Hertford, Herts, UK
    Posts
    14,571
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by JSkorna View Post
    Just have another beer and things will look better!
    I did and everthing became very blurred.

  9. #99
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Iceland/UK at weekends
    Posts
    58

    Default

    FF 17.0.1 working fine with me now for the first time in almost a week. Hooray!

    John

  10. #100
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Blackpool, Lancashire UK
    Posts
    262

    Default

    Its still happening on firefox and chrome but not on ie9. I take no notice of it but someone hasn't changed the settings somewhere.

Similar Threads

  1. Warning!
    By cmarky in forum FS2004
    Replies: 11
    Last Post: 12-08-2007, 12:18 AM
  2. WARNING
    By Trev in forum FS2004
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2005, 03:53 PM
  3. \\\\\\WARNING////// VERTICAL DROP \\\\\\WARNING//////
    By airkevin in forum MSFS Screen Shot Forum
    Replies: 16
    Last Post: 03-18-2005, 08:32 AM
  4. WARNING!
    By LawMan49 in forum FS2002
    Replies: 28
    Last Post: 12-03-2002, 06:30 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-05-2002, 01:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •