Results 1 to 6 of 6

Thread: Simroutes.com?

  1. #1

    Default Simroutes.com?

    Was trying to get a flightplan from Simroutes to download into my FS9 but when I went to the site (www.simroutes.com) I get the following message.

    Internet Explorer cannot display the webpage

    Most likely causes:
    You are not connected to the Internet.
    The website is encountering problems.
    There might be a typing error in the address.

    What you can try:
    Diagnose Connection Problems

    More information


    Have any of you heard if they pulled the plug? I checked a couple places that I go to get information and couldnt find anything.

    Thanks,
    Disneyflyer

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    .Friendswood, TX
    Posts
    42

    Default SimRoutes.com

    I just clicked on the link you provided and the site came rith up. Maybe you should try again.

    Dave

  3. #3

    Default

    Disregard.

    They must have been updating something because now I can get into it.
    Disneyflyer

  4. Default

    there must be a problem with the website. I am able to enter the information needed to
    provide a route, retrieve the route but at the point to download it. KABOOM!!!!!!!!!!
    the error message and an apology for the inconvenience.
    Does anyone have another source for flight plans?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Halifax, West Yorkshire, UK
    Posts
    95

    Default

    Yes, I have been using RouteFinder for years:
    http://rfinder.asalink.net/free/

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    40 miles north KMSP
    Posts
    2,759

    Default

    Flaky but simroutes works. I used separate tabs as much as possible. If the error message came up I just back tracked the tab with the route and tried to download again usually with success.

    simroutes has via data to identify the airway or sid/star the waypoints are on and are in the exported FS9 plan.

    In one instance it changed in the choice box from FS9 to FSX so I reselected and it worked. I think the site was overloaded.
    KMSP - Minnesota: Land of 10,000 Puddles
    Support Team

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •