PDA

View Full Version : just bought the c310 but cannot use it!!!



chaton
07-20-2003, 05:11 PM
Hey all,
It took me more or less 8 minutes from the time i 've downloaded the C310 and the time i was clear on the active runway.
Now,i just got it (at the time i write this 20 minutes) so off course i haven't even download the manual.Too excited.
So i did "shift+e" and started the engine.
I have got a message"FS 2002 need to close etc... etc..".
I did a restart same thing.What should be wrong.
Thanks for yor help.
Olivier Sinnaeve.

petermcleland
07-20-2003, 05:24 PM
Oliver,

You don't have to download the manual separately it is already in your "Flight One C310" folder.

As to your problem...perhaps you should Un-install...you do this through the Windows Control Panel "Add/Remove programs"...you will find it listed as Seven Charlie Mike: the Cessna 310.

Then you might do a nice Defrag of your hard disk and then re-install it.

Regards,

http://www.flightsim.com/dcforum/User_files/3ea1495034d3d29e.jpg

chaton
07-20-2003, 06:00 PM
Peter,
I am going to do this,thanks for the tip.
Olivier